Magi* -> RE: Bi šle delat magisterij? (16.4.2007 7:25:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 In ti bi šla delat magisterij, zato ker tvoj mož (al karkoli že je) tako želi? Ti povem, da magisterija ne bi končala tudi če bi ga začela delat. TO MORA BITI IZKLJUČNO TVOJA ŽELJA. Ker vzame preveč energije. In verjemi, ker govorim iz izkušenj. Moj je tud vztrajal, da grem delat magisterij, ker on pa res ne more met žene samo z nazivom u.d.i.a. Halo kje si pa še to videl. Pa sem vpisala magisterij. (no vmes je dobil novo bejbo, beri svojo šrtudentkom, ki je bila tik pred magisterijem in žena brez magisterija je bila odpikana). Pol je bla pa muka nadaljevat, ker enostavno bnisem čutila tiste notranje želje, lastnega gona za to izobrazbo. Šele po dveh letih sem zbrala tolk volje da sem s študijem začela nadaljevat. Pa sem sama, brez otrok brez obveznosti. In verjemi, če sama nimaš želje po tem, boš vse skupaj delala z odporom, z mislijo na na to kako bi ti blo fajn če si tega ne bi nakopala na glavo. Sploh če bosta dva, ki bosta študirala. Dobro premisli preden zagoniš kak miljon brez veze. bi dodala le še...ali pa, da bi v službi zahtevali... oba naenkrat - ne bi. tudi Bolonjski mag. se izvajajo popoldne. pri nas so predavanja od 16.30 do 20.40 in ob sobotah.
|
|
|
|