|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmeda...
13.10.2004 8:26:46   
Maja**
Pozdravljene punce!

Pa je prišla ta :hudicek:! Saj sem jo glede na občutke kar pričakovala.

Pišem pa vam zato, da si malo olajšam dušo, namreč včeraj zvečer sem zagledala :hudicek:, potem pa sva se z mojim dragim čisto brez veze nekaj besedno špikala, potem pa je rekel, da je upal da bova zibala pikico, pa ta :hudicek:. Jaz pa sem bila nekaj jezna na njega in sem mu zabrusila nazaj, da je bolje tako, kako naj imava otroka če je še sam en velik otrok! Sama pri sebi pa sem si mislila - še dobro da je prišla ta :hudicek:, midva res ne spadava skupaj! In potem sem se zgrozila! Načrtujem :duda:, hkrati pa imam take misli?!? Punce, ali mislite da je to normalno, ali je bil kriv PMS sindrom, ali je čas da malo bolj razmislim o svoji vezi?

Hvala vsem vam za vaša mnenja, vsaki pa pošiljam še :rozica: ža lepši dan!

Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zmeda...
13.10.2004 8:42:11   
anadejka
Čaw Majči.Na tudi tebi :rozica::rozica::rozica:,pa dej mal se nasmej :).Žal mi je da sta se s fantom skregala.To je bil sigurno PMS,tut jest sm v tistem obdobju tečna k drek k hoče ven (oprostite izrazu),ampak veš kaj da imaš pa taka mišljenja da nista za skupaj....a pa to že dlje časa al samo sedaj.To pa ne vem če je PMS.Po moje bi se mogla mal zamislt pa pogovort,pa še predn bo pikica.Upam pa da se vama bo vse lepo in prav sešlo.:angel::pujs::miska::angel::pujs::miska:

Lepe pozdravčke.........andrejka76:muca::kuza:

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zmeda...
13.10.2004 8:42:52   
pupika
Mislim, da boš morala na to vprašanje kar sama sebi odgovoriti. Sicer pa je nekaj najlepšega, če se še sami počutimo kot velik otrok, verjemi taki starši so zelo dobri, ki še vedno globoko v sebi skrivajo otroka.

Mogoče imaš pa samo tako obdobje, ki te je pripeljalo do takega razmišljanja. Vprašaj se kje se vidiš čez 5 ali 10 let, ali se vidiš s fantom v zvezi in seveda ali si želiš njegovega otroka, ali si pripravljena da je tvoj fant oče tvojega otroka.

Želim ti lep dan in veliko srečnih trenutkov.

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zmeda...
13.10.2004 8:49:30   
Anonimen
Vsaka zveza in vzpone in padce. Včasih je lepo, potem pa pride obdobje, ko ni tako zelo lepo.

Premisli, kako se imata, kadar se imata lepo. Ali te tudi takrat kaj na njemu tako zelo moti, da si si zapomnila?

Sicer pa te nekaj zbadljivih besed v času, ki ga preživljaš ti (PMS po neuspeli zanositvi), lahko prizadane veliko bolj, kot je mislil partner, ko jih je izrekel.

Mogoče pa ni tako hudo. Poskusi biti, ko se bosta srečala, zelo prijazna, pa boš videla, kakšna bo reakcija. Če bo tudi on ljubeč, potem ni panike.

(odgovor članu Maja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zmeda...
13.10.2004 8:59:25   
Maja**
Punce, zlate ste, hvala za te vaše besede, se takoj boljše počutim! :bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa nasmeh nase, pa v nove boje! :)

Ja, se mi zdi da je bila neka čudna kombinacija pms-ja, pa še teta :hudicek: je prišla, in je bil dan že na splošno pokvarjen, in ob takih dneh se tudi lepe stvari včasih zdijo turobne in negativne.

Za vas pa veliko sončka, če ne zaresnega, pa tistega, ki sije v vsakem izmed nas! :):)

Maja

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zmeda...
13.10.2004 9:08:59   
Neža81
Jutro!

Tudi jaz sem imela skoraj 7 letno zvezo - totalno nesrečno. Od ljubosumja je bil bolan. Saj sem prejšnji teden napisala kako je to zgledalo; če želiš pobrskaj malo nazaj po sporočilih, mislim da je bilo v petek ali četrtek. Nokaj hočem povedat. Tudi jaz sem si želela otroka z njim, pa čeprav je bil zelooo nesramen do mene. Ta nesramnost je trajala 5 let, potem pa sem začela študirat:" Pa ka sn jaz res taka tora da ga morem prenašat al kaj? Kak bo šele takrat, če bova otroka imela?" Potem pa sem prekinila vezo. Zdaj sem si pa dobila najbolšega lubija.

Ostale drage dame, a neda se mi vidi, da sem zdaj srečna, čeprav me ne poznate? :sloncek::sloncek::sloncek:

Priporočam ti, da dobro razmišliš, če je ta veza tistta ta prava in da poštudiraš kako bo, ko bo enkrat na sredini otrok. Če že sedaj ot em razmišljaš, da nista za skupaj - svetujem da spakiraš, al pa on.

To je moje mnenje.

Vso srečo pri odločitvi,

Neža81:rozica:

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zmeda...
13.10.2004 9:49:41   
Anonimen
Ampak a veš, Tina 30, zdaj sta še zaljubljena. Zato se pa vedno pobotata. Ampak ko zaljubljenost mine, je pa vsaj zelo dobrodošlo, če že ne zelo pomembno, da imata skupne interese. Vse, kar je takega, da te sedaj na njemu moti, pa greš preko tega, ker si pač zaljubljena, te bo pozneje skoz bolj motilo.

In ko si zaljubljen je sploh vse hecno in fino.

Res pa je, da če bi vsi toliko v naprej gledali, ja kam bi pa prišli! Svet bi bil tako lep, pa še odvetniki ne bi imeli nič dela!

Uživajta.

(odgovor članu Maja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zmeda...
13.10.2004 11:36:16   
kimi
Hm...,če tako misliš res nista za skupaj. Po mojem mnenju

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?