|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in AC
15.4.2007 4:42:57   
Katina
Zanima me, če katera ve kateri pregledi ti pripadajo, če si star več kot 38 let?

Jaz sem bila prepričana, da tako NS, kot AC. Sestra moje G mi je rekla, da mi brezplačno pripada le AC ali NS. Ali katera  ve kako je s tem?

Odločila sem se za AC. Ali menite, da naj grem še samoplačniško na NS?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS in AC
15.4.2007 8:26:57   
Anonimen
Tako kot so ti povedali: brezplačno pripada ti EDEN od obeh pregledov - NS ali AC. Glede na to, da stane NS 60€ in AC 513€, mislim, da ti ni treba preveč razmišljat o izbiriuser posted image . Pa AC je 99.99% zanesljiva, NS pa 80%.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2007 8:29:17   
lana38
Pripada ti ali AC ali NS. Lahko zamenjaš brezplaČno AC za NS, kar pa jez ne bi naredila, ker NS stane bistveno manj, okrog 50 EUR, AC pa stane okrog 592 E. Če bom jaz ponovno user posted image , bom šla samoplačniško na NS, AC pa mi tako pripada. NS pripada vsem, ki bodo ob porodu stare več kot 35 let. AC pa pripada vsem, ki bomo več kot 37 let. Žal pa ti ne pripada oboje, ko si več kot 37 let. Sicer pa 50 E ni kaka cifra, da si je ne bi mogla privoščiti. Edino AC pa ti da točen izvid, kaj je dejansko z user posted image . NS ti pove samo tveganje oz. verjetnost.
LP

lana38

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2007 14:22:30   
ašun
Pojdi na AC. Sama sem bila in ni tako hudo kot se sliši!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2007 14:26:25   
Anonimen
Šla bi samoplačniško na NS, potem pa še na AC.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2007 14:29:36   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz grem jutri samoplačniško na NS, 25.5 pa imam AC na napotnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2007 9:07:17   
lana38
nemrak, poročaj, kako je bilo na NS. Tudi jaz bom verjetno šla samoplačniško na NS. Vsaj tako razmišljam, če bom prišla tako daleč v tej moji user posted image . Saj veš kakšne težave me dajejo.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2007 9:14:56   
majrim
no,jaz sem bila samoplačniško na NS,pol me je G dala na THT in ker so bili izvidi slabi mi je pripadal še AC...ampak hvala bogu je vse ok in smo proti koncuuser posted image ..
..vso srečo vsem puncam,predvsem pa veliko pozitivne energije,tebi lana38 pauser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2007 9:41:46   
lana38
majrim, ti boš skoraj čez 2 meseca že srečna mamica. Ko pridemo letos v Izolo na dopust, pa bo tvoj user posted image  imel že skoraj en mesec. kako hitro čas beži. Kar ne morem verjeti.
LP

lana38

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2007 12:22:44   
majrim
ja,človek kar ne more verjeti,da čas tako hitro beži...user posted image ...ampak po pravici povedano komaj čakam,da gre h koncu...samo zaradi nog in tega otekanja...lana38...ko vas pot zanese v izolo se pa kar oglaste kej....
..zdej grem pa likat plenice...ajojjjjjjj

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2007 12:40:55   
nemrak
user posted image user posted image  
lana38, hvala za skrb!!
Na NS je bilo v redu. Čeprav bi rajši imela dr. Stahovo, pa je bila na dopustu.
Tveganje imam 1:1615. vratna svetlina je 1.4. Izvid je v redu, gledena to, da je všteta že prejšnja kromosomska napaka. DHT nisem dala, ker sem se na NS 100% odločila, da grem na AC. Tveganja na AC me ni stah, samo , da jaz vem , da bo z mojim user posted image  vse ok.
Sem pa vesela, da sem šla na NS. Videla sem pravega otročka. Sem bila do sedaj že 2x, pa nisem še nikoli tako intenzivno dojemala ta UZ. Je pravi mali marsovček. Kako se je premikal, mahal, mislimo celo, da je sesal prst..
Božansko.
lana38, naj ti ne bo škoda tega denarja in pojdi ma NS. Boš videla, kar topila se boš!!
Držim ti pesti, da prideš do NS, potem do AC in nato do poroda!!!
Ne, da prideš. KO  prideš!!!!

Pridna bodi in čuvaj user posted image  v bušiju!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2007 13:05:11   
lana38
Hvala, nemrak!
Sem zelo vesela za tvojega user posted image . Moj pa je še tako majhen kot mala črka "c". Sem prebrala v eni knjigi, kjer je opisana user posted image  in user posted image  po tednih.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.5.2007 7:48:55   
Katina
Tudi sama sem se odločila, da grem samoplačniško na NS in nato na AC na napotnico.

Nemrak, zahvaljujem se ti za izčrpno poročilo in komaj čakam, da tudi sama doživim čarobnost teh trenutkov. Upam, da bo vse OK.

Lana 38, tudi tebi želim, da bo šlo vse kot po maslu in da se bomo kmalu pogovarjale o čudovitih izvidih iz AC.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......