ily -> Kdaj so shodili? (21.12.2004 8:36:10)
|
Špela, veš kaj ti najprej svetujem: pri sistematiki najprej in povsem ignoriraj sestrine pripombe. Bo tako najbolje zate! Mene je ˝ena˝ ravno tako toliko zamorila glede govora, da sem jokala v eno dva tedna skupaj! Največja ironija je bila pa potem, ko smo imele ponovitev Denverjevega testa, pa sem en teden pred tistim prebrala, da je to povsem normalna oblika razvoja!!!!! Zato, čez eno uho noter, čez drugo ven... Znajo narediti ful škode!!! Glede hoje pa tako: moja pika je shodila en dan pred 13-im mesecem, ampak z oprijemanjem pa že pred 9-im mesecem (moj mož oziroma njen oče je shodil ravno tako pri 9-ih mesecih, jaz pa pri letu, potem pa po padcu šele pri 14-ih mesecih), pa ni pediatrinja nikoli rekla, da tega ne sme. Zato, če mu je to všeč in zmore, kar naj, nič ne bo narobe, verjemi! Ker naša se je potem že pri 10-ih mesecih začela spuščati, pa je ful previdna, in če si ji samo roko dal za vrat (nič držal, samo da je roko čutila, je ful šibala!), ko si roko odmaknil, se je samo vsedla na tla! In tako potem do 13-ega meseca! Je bilo že kar malo zoprno! Zato, če mu uspe, pusti ga! Je pa res, da najina pika zaradi svoje previdnosti zelo odstopa ˝od povprečja˝ - nima ene praske, ne po rokah, ne po nogah, nikoli še ni imela nobene buške! Je pa imela zlom roke pri 15-ih mesecih, pa je samo na kolena padla in se z rokami prestregla! Kaj hočemo, vsaka stvar je za nekaj dobra, ne? Pa veliko ˝šibanja˝ vam želim!
|
|
|
|