Ravnokar oddaja o cepljenju na Rtv slo 1 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Ravnokar oddaja o cepljenju na Rtv slo 1 (13.4.2007 23:08:56)

Poglejte si jo, zanimivo

piščanc -> RE: Ravnokar oddaja o cepljenju na Rtv slo 1 (14.4.2007 0:35:09)

sem gledala.

ravno v torek je bila cepljena naša 6-letnica. od cepljenja je doma, ker jo boli glava, ušesa in oko. Bolana sicer ni, ampak po njej se nekaj paca. toliko o tem, da cepivo ne zmanjša učinkovitosti imunskega sistema. aha, pa to je samo časovna povezava, ne vzročna (kot sta danes zagotavljali obe zdravnici). sedaj cepijo proti rdečkam, ošpicam in mumpsu in hepatitis b. dobiš celo zloženko (prvič do sedaj), kjer ti razložijo vse pozitivne stvari.

mališan je pa itak ekstra občutljiv. pri njemu bom pa komplicirala. še vsako cepljenje smo prestavili za vsaj eno leto. izognili se ne bomo nobenemu, ampak če ne bo 100% zdrav, me ne vidijo. mesto cepljenja tri dni po rojstvu ima še zdaj gnojno vneto (pa je star skoraj 2,5 let).

v glavnem pa čimmanj cepljenj!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Baucka -> RE: Ravnokar oddaja o cepljenju na Rtv slo 1 (14.4.2007 10:49:17)

Jaz pa mislim, da je bolj problem s čim cepijo. Ke če bi vzeli najbolj kakovostna cepiva, vzamejo pa najcenejša. Saj ni dolgo od tega, dve ali tri leta, ko so bile hude reakcije ravno zaradi kakovosti pri nas in hrvatih. In komentar je bil, za boljšo kakovost je pa potrebno doplačat. OK, samo vsaj povejte mi za to možnost. Pa določeni ljudje tako radi povdarjajo, kako razviti smo in da smo evropska država. Pa vse priznane firme delajo različne proizvode za različne trge. In v kateri trg spadamo? Polejte na pampers plenice, na milka čokolado, na hipp kašice. Zato pa kupujemo te stvari v Mullerju, saj ima vse proizvode za EU trg in gor prevode nalimane.

Stran: [1]