Kam, Poreč, Banjole, Medulin? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


can -> Kam, Poreč, Banjole, Medulin? (13.4.2007 23:00:38)

Za letošnji dopust se odločamo med apartmaji Lanterna blizu Poreča, Ai pini resort v Medulinu in privat apartmajem v Banjolah? Prosim za vaše izkušje na omenjenih lokacijah. So primerna za dopust z dvema malima otrokoma, kakšna je plaža?
Lp,
Can




Anonimen -> RE: Kam, Poreč, Banjole, Medulin? (13.4.2007 23:03:01)

Medulin je super za otroke. V kampu imaš mivko plaža, ful dolgo rabiš da prideš do globoke vode. Na drugi strani pa kamenje in normalno globoko vodo. Zraven je vodni tobogan, pred kampom pa še lunapark. Mi smo z starši 15 let hodili tja. Res super.
Ko bom jaz imela otroke bom sigurno hodila tja na morje.
Edin sence ni, tako da kkšno veliko marelo treba met.




Anonimen -> RE: Kam, Poreč, Banjole, Medulin? (13.4.2007 23:03:33)

Spat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Sulfinija -> RE: Kam, Poreč, Banjole, Medulin? (14.4.2007 7:13:46)

Tudi Rabac blizu Pule se meni ne zdi slabo mesto.Midva grema letos drugič tja.To je edina destinacija na katero grema letos drugič,drugače mi ni v navadi,vendar me je tam leta 2005 tkole očaralo,da se boma letos vrnila tja v isti hotel.

LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




dskubin -> RE: Kam, Poreč, Banjole, Medulin? (14.4.2007 7:33:22)

Banjole - mi hodimo tja vsake tolko, ker mam tam teto. Plaže niso glih najbolj za otroke (no, za našega že, ker je najboljša igrača kamenje), so kamnite oz. s kamenčki. Najbolj pa pogrešam to, da nimaš kam it zvečer, razen da se vsedeš v avto in se odpelješ. Ne vem, kaj iščeš. Se je kar ok, samo se mi zdi da Hrvati zadnje čase nič ne dajo, računajo pa kamnje in morje.




TONČI. -> RE: Kam, Poreč, Banjole, Medulin? (14.4.2007 12:30:41)

Mi hodimo v Banjole v Kamp India šotorit že vrsto let. Tu imajo tudi tiste mobilne hišice. Mi je pa super tle. Sploh zaradi 3 otokov, oddaljenih od plaže tam nekje 200m. min. plavanja. Če ti presede bit na plaži, greš na otok, kjer je bolj mir. Na desnem otoku se celo šotori. Na levem imaš pa tudi malo mivke, da se otroci lahko igrajo "kuharje". Da delajo potičke,..... Letos gremo tud. Sredi julija. Komaj čakam. Nočno življenje si moraš pa naredit. Sej če imaš malega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], tko ne moreš po lokalih tavhat.




can -> RE: Kam, Poreč, Banjole, Medulin? (14.4.2007 22:55:38)

Hvala punce za nasvete. Nekako smo se že skoraj odločili za Medulin, ker mi je najbolj pomembno, da je plaža primerna za otroke. Zdaj moram samo še najti apartma dovolj blizu plaže, da ne bomo tovorili otroške krame predaleč naokoli...





Stran: [1]