mali se... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Strawberrie Cherrie -> mali se... (13.4.2007 20:35:18)

zadnje čase ful krega z joško [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Nekaj ji govori in govori, ter se pači, potem pa prifrkne nos in se zakadi v joško, kot da bi hotel ugrizniti?????
Men je ful smešen, samo se sprašujem, če je možno, da mu okus mleka ni OK?




facka -> RE: mali se... (13.4.2007 22:02:42)

A misliš nekak takole? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
[img]http://shrani.si/thumbs/untitledy3jl.jpg[/img]




trill -> RE: mali se... (17.4.2007 17:23:14)

Joj to moja tudi počne zadnjih nekaj dni.  Prav krega se z zizo in nekaj jamra zraven, pa nateguje in vleče bradavico ... nekaj časa lepo pije podem pa zavrešči na ves glas, pa spet pije ... se razburi in začne opletati z glavico, z rokami grabi in krampa pa brca zraven, potem pa spet nekajkrat potegne zizo pa spet drenje ki se samo stopnjuje..
Sem že mislila da mi zmanjka mleka, pa preverim in mleko vedno priteče iz zize..
No, potem jo dvignem in podirama kupčka da se umiri in mi potem kot ponavadi zaspi na rami. Samo imam občutek da se ne naje dovolj ker se vedno potem ful hitro zbudi pa spet hoče zizat..
Aja stara pa bo jutri 3 tedne..


Ima katera kakšno podobno izkušnjo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




blak -> RE: mali se... (17.4.2007 17:49:18)

l_p, če se ne motim, si pred kratkim naznanila, da se ti je vrnila predraga teta iz Krvavca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] in baje, da se takrat okus mleka spremeni. Tudi sama sem opazila , da je takrat moj mali neki brundal, vlekel, spustil, se jezil. Morda pa je to res. Ampak ne obupaj, jaz sem po tem dojila še 4 mesece, tako da mleka je bilo dovolj.






nena82 -> RE: mali se... (18.4.2007 11:49:56)

Punce, jaz pa nimam tetke, pa mi mala kar zavrača. Gospodična bi kar flašo vlekla![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]




r1ta -> RE: mali se... (19.4.2007 11:40:33)

Moja japkica tudi to dela. Ko je pristavljena na zizi se nekaj spomni, spusti bradavico in odkloni glavo ter si malo ogleda okolico. Nato spet zagrabi, enkrat povleče in spet gleda naokoli... Zdaj sem ugotovila, da je to zaradi dveh stvari. Ali mora kupček podret ali pa je sita. Ja, pa tudi če je preveč utrujena mi dela isto. Kot da se ji ne da sesati...
Jaz obiska iz notranjske še nisem dobila, tako da pri meni verjetno mleko nima drugačnega okusa...




majas -> RE: mali se... (19.4.2007 14:06:01)

IZVIRNO SPOROČILO: facka

A misliš nekak takole? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
[image]http://shrani.si/thumbs/untitledy3jl.jpg[/image]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sem se prav nasmejala. Meni še tega ne dela.  Pa sem tudi že dobila M. Flaške pa niti noče, pri nej je samo ziza in pika.
Kaj vse še me čaka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: mali se... (19.4.2007 14:30:42)

Našega kadar ga zvija in tuli kot da ga dajemo iz kože, mu ponudim jošk. Odpre usta in miga z glavo levo in desno in išče jošk. Dobesedno mu jo moram porinit v usta in mu držati glavo in ko ugotovi, da bo jedel ugrizne na široko z vso silo, no potem se umiri in lepo sesa.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.4.2007 16:45:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




cv105 -> RE: mali se... (21.4.2007 23:02:20)

Tudi naš to dela... in končava dojenje, ker se tako razburi, da ga nič ne pomiri. Že tretji dan zapored je šel brez zadnjih dveh večernih obrokov spat. In mene skrbi, kaj bo, ker mi je jasno, da ne poje dovolj. Pa mi nekateri pravijo, da če bi bil lačen, ne bi zdržal od šestih zvečer do dveh zjutraj?????? Jutri bo dopolnil 5 tednov.

Čist sm zbegana???




**Petra** -> RE: mali se... (23.4.2007 22:40:57)

Mogoče so pa žejni, pa se s tem, ko parkrat potegnejo odžejajo. Tudi naš dela to, da sesa, potem pa kar na lepem stran pogleda, pa se nekaj repenči, ampka ga sploh ne silim. Čeprav mi gre pošteno na živce, ko bi čez nekaj časa spet in spet svojo dobro zizo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




LuLu -> RE: mali se... (23.4.2007 23:31:41)

Jaz bom kar vaše odgovore skupaj sestavla. Tako je pri nas:

zadnje čase ful krega z joško [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Nekaj ji govori in govori, ter se pači, potem pa prifrkne nos in se zakadi v joško, kot da bi hotel ugrizniti?????
Men je ful smešen...

... pa nateguje in vleče bradavico ... potem pa spet nekajkrat potegne zizo ..
Sem že mislila da mi zmanjka mleka, pa preverim in mleko vedno priteče iz zize..

Nato spet zagrabi, enkrat povleče in spet gleda naokoli...  je sit. Ja, pa tudi če je preveč utrujen mi dela isto.

...going goin gonjog njgoin...

...mi gre pošteno na živce...

Včasih res. Je pa to vedno zvečer, pred spanjem. Je pa star skoraj 2 meseca.
LP




Stran: [1]