|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČETVERO HORMONSKI TEST
13.4.2007 15:02:13   
Anonimen
Punce, a je katera izmed vas bila na ČHT? Na podlagi česa ste se odločile za to; ali vas je ginekolog poslal? Kakšne rezultate se dobi? V obliki razmerja?
Mene je moj poslal na podlagi mojih skrbi... NS je bila v redu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČETVERO HORMONSKI TEST
13.4.2007 21:43:38   
Anonimen
A niti ena ni šla na ČHT?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2007 10:04:49   
Anonimen
Jaz ti lahko samo povem da sem THT zavrnila na podlagi dobrih rezultatov NS+NK, ker mi ga je moja G ponujala kot edinega možnega pri njej.
Pred tem sem 2x vprašala Pušenjaka in mi je povedala da po dobrih rezultatih NS ni potrebno iti še na THT, ker je manj % zanesljiv.

O ČHT pa ne vem popolnoma ničesar......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2007 11:14:21   
Anonimen
kaj pa če malo pobrskaš po Pušenjakovem forumu? Tam je sigurno kaj napisano! (Na med.over.net)

http://med.over.net/phorum/list.php?f=19

Verjetno bo kaj bolj strokovno!

Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2007 20:09:21   
Anonimen
JAz sem bila na ČHT -ju.

Sestre so me vprašale ali bom šla na NS? PA sem rekla, da bi raje šla na THT. Potem so mi pa rekle, da  zdaj delajo ČHT, ki je najbolj zanesljiva metoda. In ker sem šla v prejšnji nosečnosti na THT, sem šla zdaj na ČHT.

Rezultat: 1: 3400

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 9:19:47   
Miško
Hi

Jaz sem se ravno tako zaradi mojih strahov odločila še za ČHT. Pa sem bila na NS in DHT in je bil rezultat v redu. Ampak ker je ČHT neinvaziven test, tistih 57€ pa mi ne predstavlja nekega eksistenčnega problema, sem se odločila še za ČHT. Saj vem, da je veliko manj natančen kot NS (cca 60%, se mi zdi), ampak zanj sem se odločila samo za pomirjanje mojih živčkov. Pa v svetu menda že kombinirajo rezultate NS+ČHT ter nato dobiš neko končno cifro, pri nas tega sicer še ne delajo, obstaja pa menda neka formula, da si tveganje sam izračunaš. Za AC se zaenkrat nisem odločila, ker enostavno povedano, nimam jajc. Pa mi tudi tistih 513€ ne bi predstavljalo problem (nisem še upravičena do plačila), bolj me mori tista številka - verjetnost splava po AC 1:100 do 1:200.

Tako, da sem na ČHT naročena v sredo, test pa je sestavljen iz UZ meritve glavice in nogice+odvzem krvi. OK rezultat je vse, kar je bolje od 1:190.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?