zarjica -> špikanje (13.4.2007 13:32:01)
|
Najprej se opravičujem, ker ste verjetno o tem že veliiiiiko govorile. Pa vendar sem si spet drznila.....Noseča sem 12 tednov. Že od samega začetka me špika in zbada v spodnjem delu trebuha, so krči maternice, pa spet samo krči tam nekje. Občasno imam tudi močni beli tok. Brala sem vas že o tem, pa o raztezanju maternice, pa to....včasih tudi berem, da je katera morala na bolniško zaradi tega. No, danes pa me izjemno sekira. Že ko sem vstala, sem čutila zbod na levi strani, in cel dan ni nič bolje. Sem še v službi in me tako skrbi....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] To zdaj niso krči. Bolečina pride izneneda, včasih tako močna, da me skup potegne....Torej, ni krč ampak kot da bi me nekaj zbodlo...drži nekaj sekund in pusti. Potem je včasih 10 - 20 min OK, pa se spet ponovi. Bolečina je malo nad sramno kostjo, na levi strani. Prosim povejte mi.... Kako in kje mora boleti, da je nekaj narobe in moraš k ginekologu? Do kdaj se čaka in upa, da ni nič? KAJ SPLOH NAJ NAREDIM? Kakega posebnega izcedka nimam....
|
|
|
|