Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vem da mi boste znale pomagati in odgovoriti 12.10.2004 18:07:22
|
|
|
|
dory
|
Ves takole ugibanje ti ne bo kaj dosti koristilo..tudi ce se je kateri to zgodilo, ti se vedno ne bos vedela pri cem si....zato ti svetujem, da kak dan pocakas in potem ponovno ponovis test..poleg tega tvoje telo edino ti poznas, zato si morebitne spremembe ze zaznala drzim pesti, da se zgodi, kar si najbolj zelis :)
|
|
|
|
vem da mi boste znale pomagati in odgovoriti 12.10.2004 18:09:32
|
|
|
|
mela
|
hvala in da ti povem da ima ta otroček nore okice:):):):););)
|
|
|
|
vem da mi boste znale pomagati in odgovoriti 12.10.2004 18:12:40
|
|
|
|
dory
|
hvala za kompliment...ti pa sporoci,ko bo kaj novega prav? mocno stiskam pestke
|
|
|
|
vem da mi boste znale pomagati in odgovoriti 12.10.2004 18:42:13
|
|
|
|
kimi
|
Mela jaz mislim, da bi ti lahko prav pokazal. Samo imajo novi test da če + pokaže si noseča če pa - pa nisi. Stari test pa je - pokazal za nosečnost prazen kvadratec pa da nosečnosti ni. Naredi ga še enkrat malo kasneje
|
|
|
|
vem da mi boste znale pomagati in odgovoriti 12.10.2004 21:05:24
|
|
|
|
niki5
|
meni je pri prvem, ko sem bila noseča najprej pokazal negativno, čez nekaj dni pa je bil pozitiven..
|
|
|
|
vem da mi boste znale pomagati in odgovoriti 12.10.2004 21:07:18
|
|
|
|
niki5
|
še to sem pozabila.. veliko je odvisno od količine hormona, kateri je potreben za ugotavljanje nosečnosti, torej če ga je v urinu še premalo je čisto možno, da pokaže kot da nosečnosti ni..
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?