emaa -> RE: pODALJŠANJE PORODNIŠKE ZA 3. OTROKA-DVOJČKA (13.4.2007 13:57:02)
|
Cukrček ja porodniške je 15 mesecev. Punce saj očetovski, pa ta en mesec dodatne porodniške je še najmanj. Kaj pa je eden od dvojčkov v bolnici, kot je bil naš David 3,5 mesece, pri njem nisem mogla bit, ker sem imela Luko doma, oče ni dobil ne bolniške, ne porodniške (pa bi lahko dali dve leti porodniške s tem da lahko starša to koristiat oba, po potrebi in tudi hkrati), on ga je hodil med malico obiskovat, jaz pa pol popoldne, ko je on Luko popazil. Mene niso hoteli vzeti, ker zdravega otroka pa ne bojo imeli na oddelku, moj ni mogel biti tam. Tako da je bil David skoz sam, razen tisti dve uri na dan, ko je bil eden od naju pri njem. Edino nisem šla, ko sva Z lukom prišla domov, pa ko sem imela trebušno gripo in je bil revček brez obiskov 3 dni. Skrajno nepravično, kot da nimam dveh otrok. Pa kaj mislijo, da smo avtomati. Starši več otrok naenkrat smo nasplošno prikrajšani, že tako imamo dela, stroškov in vsega več, pol nam pa kratijo še tisto malo pravic, ki jih imajo ostali. Sem pa predlagala to temo za v revijo mama, sem povedala, da sem pripravljena, da se javno napiše kdo in kaj je bilo, ker to kar se nam ob bolezni enega od dvojčkov dogaja je pa čista svinjarija.
|
|
|
|