Neža81 -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 14:25:25)
|
Čuj, jaz ti lahko od mojga posodi gasilsko uniformo... je tui pr gasilcah... :)-:)-:)- Policijsko uniformo pa ma zato, ker je služil vojsko pr policiji in je lahko obdržal uniformo, ker še ma zaj neke dneve ko more tam bit. Si prebrala prejšnji teden mojo zgodbo, kakšno zvezo sem prej mela? No, zdaj mam pa tako vredi, da si sama pr sebi mislim: "Mater, boga sem za jajce primla!" :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Včeraj pred spanjem, sem ga v pojsli učila malo nemščine. Take osnove. In seveda on takoj preklopi temo na seks. Te pa me vpraša:" NEža, ich gute fiker?" :)-:)-:)- Take bedne je mel, da me je trebuh bolel, ko sem se tak fejst na glas smejala. Se mi zdi, da sem res boga za jajce primla, da mi je takega partnera poslal. Vsako večer grem dobre volje spat in vsako jutro se dobre vole zbudim. Veš, jaz ga vsak jutro polubčkam po obrazu, ko grem iz pojsle ( v službo). In vsako jutro on trdno spi (vsaj tak sem mislila). Dans pa sem mislim sklonit k njegovemu obrazu in ga spet polubčkat, pa me prime za usta in reče: "Stop. Če me že misliš spet pokošuvat me daj tak, da me neoš celega poslinla tak ko me vsako jutro" :)-:)-:)- Pol hudiča je toti moj ded. LP, Neža
|
|
|
|