Tralalali tralalala ... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 14:08:26)

....... neeeeeee, nisem :nosecka:, samo dobre vole sem, pa si pojem. In kak ste kaj drage moje dame danes? Tiste ki ste :nosecka: vem da ste v 9nebesa, ostale pa prihajamo za vami. Enkrat bo že ratalo. Sicer se se pa odločila, da med :sloncek::sloncek::sloncek: (digi dagijem), ne bom več študirala na :duda:, ampak še samo na to, kako "paše" :)-:)-:)-. Da vas malo v dobro volo spravim, vam povem, da je včeraj blo spet tak fajn. AAAAmmm.... včeraj ko sem se stuširala in mislila iz kopalnice gola letet direkt v spalnico, me je moj na pol poti presenetil v policijski uniformi. Uaaaaaaa, kaki mačo je zgledal :)-:)-:)-. Pol se pa je začela akcija.

Saba, a si ti tudi poskusila z kakšno novo uniformo?

LP, Neža81

saba -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 14:14:55)

aaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahaaaaaaaaaaaa

koliko sem se jaz zdaj nasmejala :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

joj neža81 ti si prava norka, pa tvoj dragi tudi.

ne ne midva nisva nobene uniforme poizkusila ahahahahahahaha kako gre meni ta tvoja zgodbica na smeh, ki si predstavljam mojega moža, da bi me presenetu v kaki uniformi, nevem od gasilcev.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

sam punce morem povedat, da moram zbrskat kje uniforno od zobozdravnice, ki moj dragi nekram preveč zahaja k naši mladi zobozdravnici:bravo::bravo::bravo:

zdej sm pa res dobre volje

Neža81 -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 14:25:25)

Čuj, jaz ti lahko od mojga posodi gasilsko uniformo... je tui pr gasilcah... :)-:)-:)- Policijsko uniformo pa ma zato, ker je služil vojsko pr policiji in je lahko obdržal uniformo, ker še ma zaj neke dneve ko more tam bit.

Si prebrala prejšnji teden mojo zgodbo, kakšno zvezo sem prej mela? No, zdaj mam pa tako vredi, da si sama pr sebi mislim: "Mater, boga sem za jajce primla!" :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Včeraj pred spanjem, sem ga v pojsli učila malo nemščine. Take osnove. In seveda on takoj preklopi temo na seks. Te pa me vpraša:" NEža, ich gute fiker?"
:)-:)-:)- Take bedne je mel, da me je trebuh bolel, ko sem se tak fejst na glas smejala. Se mi zdi, da sem res boga za jajce primla, da mi je takega partnera poslal. Vsako večer grem dobre volje spat in vsako jutro se dobre vole zbudim. Veš, jaz ga vsak jutro polubčkam po obrazu, ko grem iz pojsle ( v službo). In vsako jutro on trdno spi (vsaj tak sem mislila). Dans pa sem mislim sklonit k njegovemu obrazu in ga spet polubčkat, pa me prime za usta in reče: "Stop. Če me že misliš spet pokošuvat me daj tak, da me neoš celega poslinla tak ko me vsako jutro" :)-:)-:)- Pol hudiča je toti moj ded.

LP, Neža

saba -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 14:35:22)

ahahahaha neža neža...ti si pa mislila , da on ne ve, da ga zjutraj ljupčkaš

superca sta vidva, sej tudi moj možek je pravi :angel: in se z njim tudi veliko nasmejem. Mislim, da bi mojga kap, da mu prinesem uniformo pa rečem obleci si jo...ahahahahahahahaha si predstavljam njegov obraz. Moj mišek je čisto nor na spodnje perilo, predvsem tangice....tako , da ko se v sobi preoblačim za it ven ali pa v službo se morem zelo hitro, da me ne vidi v tangicah, ker pol vse zamudim, ker me napade......sam da jih na štriku vidi, ko se sušijo je že konc.....me takoj zvleče med rjuhe........bom začela tangice dajat pod ključ...heheehhehheheheeeeeeeeeeee

res sva lahko srečne, da imava take cukre.

Neža81 -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 14:42:14)

Saba, a maš kako tvojo sliko? Ej, jaz mam drugo leto neke izpite v Kopru. Od kod si ti z Obale?

saba -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 14:45:28)

TI PIŠEM PRIVAT O.K.

pupika -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 14:58:07)

Full sta mi dobre vidve, sploh pa tvoj Neza. Vedno se tako nasmejim ko berem vajine poste, tak, da si kar polepšam dan. In potem vedno pridem domov iz službe nasmejana.

Neža81 -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 15:10:04)

Pupika, če je pa moj res taka faca. In to se vsak dan nasmejim tak fejst.:bravo::bravo::bravo: Zato ga mam pa tak rada9nebesa9nebesa9nebesa. Vedno, kadar sem žalostna, ali pa da on misli da sem, se začne nekaj tja v tri dni napravlat in mi vedno popestri dan.

Čuj pupika, jaz bi rada tvoje poročne slike vidla pa nea vem gesla, daj mi pošli geslo na privat. pliiiiiis

Neža81 -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 15:23:34)

Nikit, jaz sem iz slov.bistrice, drugače pa sem skoraj vsak petek in soboto v celju, ker študiram tam.

tinkamiška -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 15:38:43)

Oprosti Neža81, ker sem firbčna, sem namreč iz Celja, kaj pa štdiraš tu v Celju?

Tinka

ninca -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 15:41:20)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-ooooooohhhhh...neža....kdaj te bo pamet srečala:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-hecam se:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Neža81 -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 15:45:19)

Ninca, kaj si pa s tem mislila, a?

saba -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 16:04:06)

neža81 moj mail že roma k tebi :sloncek::sloncek:

pravljica -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 17:40:05)

ej punce, jst sem tud mariborčanka iz okolice celja...mogoče se pa poznamo ;)
a pol nas je več takih srečk s SUPER možeki...zanimivo, v moji družbi pa vse sam neki jamrajo...hmm

kimi -> Tralalali tralalala ... (12.10.2004 18:56:45)

Mislm punce pa ne morte si kr uniform sposojat:)-

pupika -> Tralalali tralalala ... (13.10.2004 8:06:37)

Neža81 si dobila moje geslo.

Stran: [1]