Zaposlitveni razgovor (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

samomi -> Zaposlitveni razgovor (12.4.2007 18:15:38)

Živjo, tu gor vas je toliko iz različnih strok, da mi bo sigurno kdo znal pomagati. Vabljena sem na razgovor in ker nisem še nikoli bila bi rada izvedela kaj konkretno lahko rečeš oz. je dobro da potencialnemu delodajalcu rečeš in kaj ni. Za primer, če me vpraša, zakaj sem se odločila za njihovo podjetje: ali lahko rečem da zato ker gre naše podjetje v maloro, ker rada delam z ljudmi,..opiši se-kako to izgleda, povem svoj življnjepis? Prosim svetujete kaj naj jim rečem, je pa to delo, kjer si v stiku z ljudmi, urejaš dokumentacijo, preverjaš, delaš petek in svetek...prosim lepo. Hvala za vso pomoč 

Anonimen -> RE: ZAPOSLITVENI RAZGOVOR (12.4.2007 18:18:42)

Si želiš spremembe, si bližje službi- posledično več z družino, si človek, ki ve kaj hoče, želiš spremebo zaradi propada prejšnje službe, ti pa pač doma ne moreš bit, ker tega nisi vajena.....
To mi je zdej na pamet padlo.

Anonimen -> RE: ZAPOSLITVENI RAZGOVOR (12.4.2007 18:28:52)

Če si to službo res želiš se usmeri na delovne izkušnje,katere si pridobila in bi ti lahko prav prišle za novo zaposlitev, to jih najbolj zanima. Sigurno te bojo vprašali, če se vidiš v tej dejavnosti in če te to delo veseli, če te veseli delo z ljudmi.
Ja jih pa tudi zanima kje si bila zaposlena in to prikaži v najboljši luči in povej,da si bila pri svojem delu uspešna.
Nič kaj pa nebi razlagala življenjepisa samo, če te posebej upraša.

Jutra -> RE: ZAPOSLITVENI RAZGOVOR (19.4.2007 8:44:31)

Na zaposlitvenem razgovoru se moraš pokazati v dobri luči, poudariti svoje delovne izkušnje, biti samozavestna in seznanjenja z delom in podjetjem, kamor si se prijavila.
Veliko sreče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]