Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bakker-kako reklamirati? 12.4.2007 9:57:29
|
|
|
|
Gordana-3
|
ne vem ti sicer odgovoriti, toda tud evkaliptus od moje tašče se je posušil. no, pa ne samo evkaliptus. tista dišeča živo meja tud ful čudno izgleda, še sedaj ni nobenega poganjka, tako d amislih, da je tud tisto šlo k
|
|
|
|
RE: Bakker-kako reklamirati? 12.4.2007 12:49:11
|
|
|
|
NinKa
|
men pa je eukaliptus ful zrasto....sedaj ima že meter pa pol, pa je star 2 leti. Letošnjo zimo je preživel v zemlji na vrtu, sicer zavit v juto, ampak ful lepo cveti....verjetno je odvisno kakšnega dobiš. Očitno smo imeli srečo.
|
|
|
|
RE: Bakker-kako reklamirati? 12.4.2007 13:09:17
|
|
|
|
k1
|
pokliči po telefonu ali pa jih kontaktiraj po mejlu. jaz sem 2 stvari reklamirala, nisem rabla nobenega dokazila pošiljat, dobila sem samo dobropis za drugič.
|
|
|
|
RE: Bakker-kako reklamirati? 12.4.2007 13:59:13
|
|
|
|
Nasy
|
po mejlu ni učinka, tako da bom res poklicala
|
|
RE: Bakker-kako reklamirati? 13.4.2007 8:51:03
|
|
|
|
asso
|
Pa javi kaj si rešla, ker mene tudi zanima
|
|
RE: Bakker-kako reklamirati? 14.4.2007 13:33:14
|
|
|
|
Nasy
|
Sem poklicala, so zelo prijazni. Gospa je najprej rekla, da naj do maja počakama pa sem ji povedala, da je grm v istem stanju kot v dobavi tako da ni haska, da bi kaj pognal. Je rekla, da če najdem račun, je fajn, drugače pa samo podatke in reklamacijo, naj na list napišem, kaj in kako se je zgodilo in pošljem, pa bodo reklamirali. To bom storila, v ponedeljek pošljem, sam še napišem. Ker se mi vseen zdi za malo, k mama ni glih najbolj vesela, k ni blo poceni tole..pa ko bi rastel vsaj no, upam, da novega pošljejo
|
|
RE: Bakker-kako reklamirati? 17.4.2007 22:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem samo enkrat naročila pri njih in nikoli več. Mi ni nič ven prišlo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?