|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bakker-kako reklamirati?
12.4.2007 9:18:56   
Nasy
Mama je jeseni naročila eucaliptus, ki pa ni prišel v najboljšem stanju. Kljub temu smo počakali, če bo morda le kaj uspel pognati ampak nič..
Kako zdaj reklamiram to reč..pošljem nazaj ali kaj? Ker zagotavljajo 5 let garancije za grmovnice..ne pa da pride že suho domov..ni bil pa glih par tolarjev..
Lep pozdravček!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bakker-kako reklamirati?
12.4.2007 9:57:29   
Gordana-3
ne vem ti sicer odgovoriti, toda tud evkaliptus od moje tašče se je posušil. no, pa ne samo evkaliptus. tista dišeča živo meja tud ful čudno izgleda, še sedaj ni nobenega poganjka, tako d amislih, da  je tud tisto šlo k user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2007 12:49:11   
NinKa
men pa je eukaliptus ful zrasto....sedaj ima že meter pa pol, pa je star 2 leti. Letošnjo zimo je preživel v zemlji na vrtu, sicer zavit v juto, ampak ful lepo cveti....verjetno je odvisno kakšnega dobiš. Očitno smo imeli srečo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2007 13:09:17   
k1
pokliči po telefonu ali pa jih kontaktiraj po mejlu. jaz sem 2 stvari reklamirala, nisem rabla nobenega dokazila pošiljat, dobila sem samo dobropis za drugič.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2007 13:59:13   
Nasy
po mejlu ni učinka, tako da bom res poklicala

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2007 8:51:03   
asso
Pa javi kaj si rešla, ker mene tudi zanima

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2007 13:33:14   
Nasy
Sem poklicala, so zelo prijazni. Gospa je najprej rekla, da naj do maja počakama pa sem ji povedala, da je grm v istem stanju kot v dobavi tako da ni haska, da bi kaj pognal. Je rekla, da če najdem račun, je fajn, drugače pa samo podatke in reklamacijo, naj na list napišem, kaj in kako se je zgodilo in pošljem, pa bodo reklamirali. To bom storila, v ponedeljek pošljem, sam še napišem. Ker se mi vseen zdi za malo, k mama ni glih najbolj vesela, k ni blo poceni tole..pa ko bi rastel vsajuser posted image no, upam, da novega pošljejouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2007 23:10:52   
malecka
jaz sem tud razočarana nad njimi sem jeseni naročila hoste in mi do sedaj še niso prišle ven pa se tud sprašujem kako jih reklamirat.

no moram pa pohvalit narcise in tulipane ki so svetski.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2007 22:13:05   
Anonimen
Jaz sem samo enkrat naročila pri njih in nikoli več. Mi ni nič ven prišlo.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?