|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj to pomeni?
11.4.2007 21:30:21   
Anonimen
Mojega dragega sem že večkrat nagovarjala naj se pač obrije malo drugače tak,da ma malo bradico spodaj in malo brke.Glih tolko,da se vidi.Pa je rekel,da tega on nebo,ker je delo s tem in da se on obrije na hitro.Zdaj je imel dopust se ni obril niti enkrat prejle pa pridem v dnevno leži na kavču in se smeji.Pa ga nisem niti prav gledala potem pa prižgem luč in vidim,da je obrit ravno tako kot sem mu govorila.Jutri gre namreč v službo.In kaj zdaj to pomeni?Ali se je obril tako zaradi mene ali mogoče katere druge?Sem ga vprašala zakaj in je rekel,da pač malo za spremembo.Ampak meni je vse skupaj čudno.Če mu rečem,da se je obril mogoče zaradi kake v službi bo ogenj v strehi.Ampak zdaj mi je res vse skupaj tako čudno,da nevem kaj naj si mislim.user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj to pomeni?
11.4.2007 21:33:18   
ZARA
A je to šala?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 21:34:19   
marsovcek
Halo, a si ti doma vedno urejena?!!!

Ti si moj b..

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 21:34:25   
Anonimen
Kaj bi pa ti anonimna sploh rada?user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 21:34:51   
Anonimen
A morda ti tpiš za kronično ljubosumnostjo?user posted image

(odgovor članu marsovcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2007 21:37:21   
Anonimen
Halouser posted image
Mogoče ti je hotel ustrečtuser posted image

Pa kaj morte res takoj na drugo žensko pomislituser posted image

Verjetno te je hotel sam presenetit, pa še kej "pikantnega" za svoj trud zvečer dobituser posted image -no vsaj jaz bi si to tako razlagala.

Ne vem kaj ste vse tako črnoglede in samo slabo vidite na svojih partnerjih, malo optimizma ne škodi. Al pa sam jst živim v oblakih mogoč, ne vemuser posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2007 21:37:51   
muki1
Moj se na dopustu tudi ne brije ravno pogosto. Zdaj se je pač malo polenil med dopustom, pred službo pa uredil. Ne delaj panike.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2007 21:37:57   
triša
Mislim da si bolana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2007 21:39:49   
Blacky30
To ljubosumje pa bi bilo dobro malo zdravit.....pri ustreznem dohtarju.user posted image

Ne nori, ker ga boš izgubila.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2007 21:40:44   
Anonimen
Saj zato pa vprašam za nasvet,ker nevem kaj naj si mislim.In jaz sem urejena doma vsak dan pa ne hodim v službo.Se pa uredim tudi za doma.Ker se tako bolje počutim.Pa ne takoj navalit name kot,da sem jaz tista,ki bi bila najbolj ljubosumna.Nisem ljubosumna samo mi je čudno vse skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2007 21:43:31   
eya
Verjetno je pač imel čas in se mu je ljubilo tako obriti, kot si mu omenila, da ti je všeč. Ne delat problemov tam, kjer jih niuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2007 21:43:45   
Anonimen
Meni je to čist normalno. Moj čez vikend če nikamor ne greva cel dan hodi okoli v pižami, za v službo se pa oblačiuser posted image , pa ne norim da ma tam drugouser posted image .

Ne pretiravat no.

Pa jaz sem že en mesec doma in tud nisem glih za v kakšno reklamo dat, k se mi ne da po pravici. Na kavo grem lahko tudi v trenerki pa v trgovino. Za v službo se pa uštimam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.4.2007 21:45:57   
Anonimen
moj se tudi čez vikend redko redno brije, no če si zaželim, da je obrit, potem mi ustreže, če mu nič ne rečem, se mi zdi, da se mu kar ne da...

V ponedeljek, ko gre pa v službo ali pa med ljudi se pa obrije in iz tega ne delam nobenega buma, se pač čez vikend malo sprosti in spočije, potem pa se uredi, ker ve, da bo cel dan odsoten

mislim, da pretiravaš...user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.4.2007 21:57:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Meni je to čist normalno. Moj čez vikend če nikamor ne greva cel dan hodi okoli v pižami, za v službo se pa oblačiuser posted image , pa ne norim da ma tam drugouser posted image .

Jaz sem pa bila 100%, da tvoj tudi v službo hodi v pidžamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.4.2007 22:00:23   
Anonimen
Raho ne ne hodiuser posted image user posted image user posted image , ti se kar delaj norca.user posted image
Evo ti nazdravljam z čokolado, si mi lušte nardilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.4.2007 22:26:51   
Dadi
Oh jajaja...pa kaj še...Ustreže ti, pol pa sprašuješ če te vara...Mojmu se med vikendom ne da brit....razen če nimam kakšne hudo (ampak res HUDO) velike želje da se obrije. Vedno se pa obrije v ponedeljek zjutraj ko gre v službo, pa če greva na kakšno praznovanje med vikendom se pa tut obrije.....Poljubčkej ga, pa hojla v akcijo....Valda se je obril zaradi tebe.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2007 22:51:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za crknit je tuki gor zadnje dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.4.2007 22:52:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
11.4.2007 22:54:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  o pa si še tuki gor. Sem misnla, da si šla že spat.user posted image

Ja ja, sem vidla zadnjič tvojga, k je šibal v službo v pižami, ti se kar zgovarjej zdej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.4.2007 22:57:59   
dadica
Ko se ni hotel tako obrit ni bilo v redu! Zdaj ti je ustregel in se obril točno tako kot si hotela, pa ima naenkrat ljubico v službi!?  kaj bi sploh rada!

lp dadica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.4.2007 22:58:45   
Anonimen
Ja, jaz sem prepričana, da se je to za eno iz službe tako obril. Si mu dala smernice, kako je zdaj ženskam všeč, zdaj pa imaš. Ker sicer bi se oobril že na začetku dopusta, ne pa zdaj, ko gre jutri v službo. Logično. Gotovo ima tm eno. Kar malo pomisli, katera bi bila lahko najbolj primerna. Kaj pa če bi jih malo poklicala? Tako kar malo navežeš pogovor ... mogoče najprej na kakšen kaktus ali kaj takega. Saj potem samo steče, se ji bo že zareklo tisti, ki je prava.
Ti pa si lukava, pravo lisico ima tale tvoj, prav res!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.4.2007 23:00:32   
Strawberrie Cherrie
Ravno sem hotela rečt, da ima 100% eno drugo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.4.2007 23:02:34   
ronja
Ej, piška, prvič obril se je zvečer, torej zate! Če bi se za v službo, bi se zjutrajuser posted image Drugič, obril se je tako, kot si ti hotela, torej valjda zate! Ma si ti hecnauser posted image , pejdi mu hitro enga lupčka prpopat!
Normalno, da se med dopustom ne brije, večina se jih ne, mene fant vedno vpraša, če naj se, pa me ne moti, naj uživa med dopustom! Pa za take stilske preobrazbe mora bit človek tudi prave volje, mogoče je še čakal na pravi trenutek, ko bosta oba vesela in zadovoljna, kar verjetno po dopustu sta.

Lepo strastno noč vama želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.4.2007 6:45:05   
srki
Očitno je premislil in prišel do ideje, ta tvoja ideja ni slaba, pa se je pač tako obril. Kaj drugega naj ti ne hodi po glavi.

Mislim,  če ne ustreže, ni prav, če ustreže, spet ni prav......čudno, res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.4.2007 8:29:06   
Kalamaki
Matr, tole je pa hudo, hudo sumljivo. Mene bi pobralo od skrbi, če bi moj naredil kaj takega, rajši ne pomislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Svašta.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?