JASNA D -> JASNA D (12.10.2004 9:56:37)
|
Ja, ni problem. Naša princeska je seveda, tako kot vsaki mami, ena prava lepotička. Temna po atiju (tudi polt), upam le, da se ji ne bodo laski fejst posvetlili, ker so temno rjavi, ne črni. Drugače je taka suhica muhica, zdaj se še lupi in ni ravno briljantno lepa, ko je gola, ampak to bo čez nekaj dni minilo. Popek je že odpadel (mislim na krn, popek je še na bušiju). Pridno spi in je, tako da bo po moje kar zadovoljila kriterije na prvi posvetovalnici. Le ponoči ga malo biksa (se zbuja kar precej pogosto), ali pa se mamici to kar malo zdi, ker je bila zdaj navajena spati skoraj brez prekinitev. Tisto na slikcah, ko našo Ivano en biondo lupčka, pa je njen veliki brat Marko, ki se mi te dneve zdi ogromen. Na žalost jo je lubčkal samo v bolnici, zdaj pa, ko smo jo prinesli domov, jo hoče tepst, tako da morava biti z atijem zelo previdna. Upam, da bo Ivana še naprej tako pridna (zašraufalo jo je le drugo noč, ko smo bili doma, ker je butasta mama jedla radič in endivijo) in da bosta lahko z mamico čimprej prileteli malo v Kolosej. Drugače pa bom na RR odslej bolj redek gost, ker smo dobili katastrofalen račun za telefon. Mi jih je ded včeraj že malo napel... LP, Jasna
|
|
|
|