Wahoo RR -> RE: Pomoč Gordani Krklec (13.4.2007 13:26:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Evo, jaz sem danes poslala. IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz bom poslala denar Wahoo, ki je rekla, da bo zbirala. Ji verjamem. Saj še velja, a ne Wahoo? no, fajn, zdaj sem še pa nezaupnico dobila [sm=jezicek.gif] . never mind. Če še katera potrebuje naslov ali telefonsko od Gordane, mi lahko piše na ZS. Urski sem obljubila, da bom pomagala, ampak, če niste za to, pač niste za to. Pa lep dan še naprej! Živjo A je ta nezaupnica letelo name ? Takole je : že v prejšnji temi sem se ponudila da prevzamem zbiranje stvari v Ljubljani in okolici. Poleg tega pa sem moderatorka dobrodelnosti, zato sem predlagala da če želite lahko zbiram denar jaz. Če se ne motim ste dorekle, da se finance zbirajo za mojstre, ki bi hišo popravili ? TRR dobrodelnosti pa bomo sigurno dobile, v kratkem in takrat bo šlo itak vse preko njega...za tiste, ki boste želele pomagat na tak način. Lparis - popolnoam ni zaupam, da boš zadevo speljala. Seveda pa je potreben naš odziv. Če me potrebujete sem na razpolago. Tako za zbiranje denarja,sedaj in kasneje, kot za prevzem stvari v Ljubljani. Vendar pa se za to slednje ni še nobena javila. Za finančno pomoč pa dve osebi.
|
|
|
|