Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: v čem so spali vaši dojenčki 13.4.2007 14:12:06
|
|
|
|
Jessy
|
V zibelko, ker za posteljico ni bilo prostora v najini spalnici. Pri 5-ih mesecih pa smo jo dali v svojo sobo v posteljico.
|
|
|
|
RE: v čem so spali vaši dojenčki 13.4.2007 15:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Čez dan v družinski zibki, ponoči pa bi moral v svoji postelji. S tem, da je največ čez dan prespal na kavču zraven mene, ponoči pa spet zraven mene v zakonski , ker je bil drugače alarm. OK, pa meni je tudi pasalo, da sem se ga nagledala, nacartala...
|
|
|
|
RE: v čem so spali vaši dojenčki 13.4.2007 15:58:19
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Najprej je spala v zibelki, potem v posteljici. Dvojčka pa bosta kar od začetka spala v posteljici, ker mi ni da bi kupovala še eno zibelko. Bosta pa na začetku spala skupaj v eni posteljici.
|
|
RE: v čem so spali vaši dojenčki 13.4.2007 22:38:45
|
|
|
|
ajja
|
Od rojstva spi ponoči v svoji posteljici, razen ko se dojiva pa jaz zaspim še pred in ostane kar pri nama v "ta veliki" postelji. Podnevi pa spi, kjer pač pride: v vozičku, ležalniku, posteljici,najraje pa na rokah.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?