|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srce mi krvavi
11.4.2007 3:47:23   
Anonimen
s fantom sva skupaj 2 leti.pred 14dnevi sva imela obletnico. kupil mi je rože, bombaniero skratka lepo od njega.sedaj čez velikonočne praznike je bil od petka večer pa vse do torka zjutraj pri meni, pa je rekel, da bo šel k svojim staršem za praznike.včeraj me je cel da objemal, me stiskal k sebi, ko sem se po nesreči udarla, ko me je objel čez pas mi je poslal, čeprav sva bila oba doma sporočilo. da me ima rad in da ni bilo namerno.je pa v službi dobil povabilo za izobraževanje v tujini, ki bo trajalo eno leto.danes mi pove, da je bil izbran v ožji krog in da je napisal da je zainteresiran, da gre.jst sem ga bila pripravljena 100%podpirat, nakar mi danes po TELEFONU pove, da že 2meseca razmišlja, da ni to to, da nisem prava zanj, da si ne predstavlja imeti otrok z mano,skratka, rekel je dobesedno DA ME NIMA VEČ RAD!a še včeraj se je stiskal k meni, mi govoril, kako sem lušna, skratka bilo je vse ok. tudi zjutraj mi je dal kar 3lupčke predno je šel v službo. nisem vedela, ali sanjam ali sem jaz nora ali on, ko mi je to danes rekel, da me NE MARA.tzame je bil najboljši prijatelj, še v petek zvečer sva šla na večerjo in je bilo vse ok.ko sem ga vprađele zakaj je hodil k meni, zakaj se ni odmaknil od mene, če je čutil da ni to to, je samo rekel oprosti, da me ni hotel prizadet, ker je vedel, da bom žalostna.jst osebno mislim, da tip NI NORMALEN saj tudi meni ni dajal nobenih znakov da bi se ohlajal.čisto sem na tleh, srce mi krvavi, ne morem verjet da se je na tak grd način poigral z mano in še kar k meni hodil, čeprav kot je rekel me nima več rad kot punco?hudo mi je tako, da se tega ne da opisat, pa še vem ne če sem noseča ali ne, ker nisem še menstre dobila.polna soba je njegovih oblek , daril, skoz imam pred očmi njegovo podobo,tko sem gledla, da bi mu kar se da ustregla.zdaj pa kja dobim v zameno, da me ne mara in da je prišl k meni ker so mu všeč moji starči in moja žlahta.jst mislim, da ni normalen.prosim za nasvet, kako naj se poberem,saj se vedno čutim njegove ustnice poljube dotike...pripravljena sem bila preživeti preostanek življenja z njim, pa tudi za stanovanje sva se menila.ni besed, da vam opišem kako se mi trga srce.vem, da nobenemu moškemu ne bom zaupala več, ker tega res ne privoščim nikomur!!!!!!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.4.2007 7:58:43 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SRCE MI KRVAVI
11.4.2007 3:51:22   
Anonimen
Kruto.

Ampak poskusi pogledati z druge strani (če ne danes, pa nekoliko kasneje, ko bo najhujše mimo) - kaj ni bolje, da ti je to povedal ZDAJ, kakor pa, da bi ti čez npr. 5 let, ko bi bila poročena in imela 3 otroke?

Verjamem, da ti ni niti najmanj lepo, ampak v končni fazi je bil pa vseeno pošten. Priznal ti je resnico. Slej ko prej bi ti jo moral. A zakaj je bil pa do sedaj do tebe tako sladek? Očitno je še sam razmišljal, ali si prava ali ne. Zakaj se je odločil, da nisi, ne vem, ampak bodi vesela, da ti je vsaj povedal. Očitno tudi njemu ni bilo lahko. Samo nekje pač moraš potegniti črto, če vidiš, da ne gre.

S tem ti je po eni strani celo naredil uslugo - dal ti je možnost, da si najdeš ljubezen svojega življenja. Ker on očitno to ni bil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 4:01:03   
Anonimen
tu di jaz sem tako razmišljala smo ljubim ga z vsem srcem, ne razumem kako ti lahko včeraj reče da me ima rad, danes je pa vse drugače?ne vem kako naj se poberem dobro da ni z mojega kraja, stara sem 22let in vem da imam če vse pred sabo samo takšen ko je bil on ne verjamem, da ga bom še dobila. tako ga še zdaj ljubim sploh mi solze ne nehajo teči z obraza. kako ste ve kaj prebolele ljubljene osebe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 4:03:57   
Anonimen
Ne išči takšnega, kot je on. Takšnih se izogibaj. user posted image

Kako sem prebolela? Hmmm... prvo ljubezen si lahko prebereš tamle v mojem dnevniku (podpis). Bivšega moža pa po hitrem postopku - je bilo dovolj, da sem našla drugo v njegovem naročju. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 6:39:59   
karmy
mogoče bo hotel biti sam v tujini, ampak kot sem razumela to da je pršel v ožji krog, še ne pomeni da bo šel tja zagotovo? no če bo šel, zgleda da je hotel zagotoviti da bo takrat samski... takšen moški nima nikoli rad svoje partnerice če jo zapusti zaradi izobraževanjauser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Srce mi krvavi
11.4.2007 6:43:08   
Anonimen
Sam nasmehnem se lahko.
Dala skozi. V podaljšani obliki.
Tujino.
Odhod od danes na jutri. Pa še kaj zdraven.

Nič ne zamujaš. Stara si 22. Pejt naprej. Ne čaki da bo prepozno.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.4.2007 7:59:18 >

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2007 6:51:35   
Anonimen
Če zna tako dobro igrat, v bistvu lagat, potem bodi hvaležna usodi, da ti ga jeodpeljala tako kmalu. Kaj bi še življenje prineslo s takim človekom? A veš koliko bi lahklo še pretrpela, pa še kdo zraven, bog ne daj otrok?

Če so to res bile laži. Če ni samo to, da ti hoče dati svobodo, ko ga ne bo. Ampak ... če bi te imel res rad, se da vse to premagati. Še kaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2007 7:22:19   
srki
Mogoče pa te ima rad, pa se je samo ustrašil tega, kako bosta furala, ko bo v tujini, pa ni vedel drugega naredit, kot ti reči, da te nima rad. Ne vem no, se mi zdi, da če te ne bi imel rad, da bi se drugače obnašal do tebe, te ne bi stiskal, bil pri tebi.....ali pa zna zelo dobro igrat in se pretvarjat. Samo kaj je imel od tega?

Verjamem, da ti je hudo, res slab nasvet, ampak pusti času čas. Boš viedla, če bo sploh šel v tujino in kako bo naprej.

Meni je moj tudi govoril, da ne moreva biti skupaj, ker se mu je obetala polletna odsotnost, ko pa je prišel ta čas, je čisto drugače razmišljal. In oba sva preživela in se mi zdi, da sva se potem imela še rajši.

Če te pa res ni nikoli imel rad, pa boš morala to žal prebolet. In kot je rekla Kerensa, boljše sedaj, ko sta še sama, kot čez par let.

Bodi močna in ne obupaj!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2007 7:45:19   
CAPA
Mogoče pa te ima rad, pa se je samo ustrašil tega, kako bosta furala, ko bo v tujini, pa ni vedel drugega naredit, kot ti reči, da te nima rad. Ne vem no, se mi zdi, da če te ne bi imel rad, da bi se drugače obnašal do tebe, te ne bi stiskal, bil pri tebi.....ali pa zna zelo dobro igrat in se pretvarjat. Samo kaj je imel od tega?

se podpišem

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Srce mi krvavi
11.4.2007 7:56:11   
Marogica
Fant ti ni lagal, fant je bil pošten do tebe. Sta oba še mlada in se še iščeta. Tvoj fant je pač ugotovil, da nisi prava zanj oz. da on iše nekaj drugega in ti je to tudi povedal. Kaj je tu narobe? Bi bilo bolje, da bi te še kakšno leto varal ali se ti izmikal, potem pa isto povedal? Si si to želela?

Prve "prave" ljubezni so najmočnejše, najlepše, so pa zaradi tega najbolj krute. To, kar si doživela ti, smo doživeli skoraj vsi. Drugi ljudje-podobne zgodbe, pa večina izmed nas si je ustvarila družino. Torej ne moreš govoriti, da ne boš nikoli več zaupala moškemu svetu, ker je to neumnost.

Resnično si še mlada, išči smisel življenja v čem drugem, v šoli, službi, hobijih...življenje je resnično lepo. In tudi fant bo še prišel mimo-kakšen drugi. Veš, v morju plava še mnogo rib...

< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.4.2007 7:59:00 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2007 8:00:31   
tanikaa
Evo, tudi jaz sem najprej pomislila na isto, kot Srki. Meni je vse skupaj čudno. Po moje se boji te dolge odsotnosti, mogoče se boji, da bo razočaran, da ga ne boš čakala....

Ne vem. Je čist možno, da se motim. Samo jaz nekoga ne morem v nedogled carati, če ga nimam rada...in z danes na jutri se vse spremeni??? Meni se ne zdi verjetno.

Po moje bo najbolje, da se stvari razčistijo. In NE PO TELEFONU.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2007 8:07:21   
Anonimen
Tud jest mislim, da ga je bolj strah daljave. Napisala ti bom en rek, ki ga je izrekla moja 89 letna soseda: daleč od oči, daleč od srca!
In glede na to, da ti je zdaj to povedal, je bolje da nič več ne upaš, zaživi naprej, saj si mlada, veliko je rib še v morju, ki te bodo ljubile, le poiskati jih moraš.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.4.2007 9:48:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Kot da bi brala besede,ii sem jih napisala jaz.Pri meni je bilo januarja enako.Še dan prej sma bila noro zaljubljena,govor je,da nama boljše ni šlo nikoli...potem me je pustil.Ne razumem moških.Ampak mene še vedno boli...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.4.2007 11:27:01   
Anonimen
aspirin, jst te čisto razumem.ko bi vedla kako sem jst na tleh pred očmi imam skoz njega, razumela sva se pogovarjala sva se,čez nekaj ur mi pa reče, da me ne mara.napisal mi je sporočilo danes, da se bo vse uredilo, samo mene boli, zakaj je hodil k meni, mi govoril da me ima rad, še prejšnji dan me je objemal in poljubljal, sedaj pa to.notri se mi vse trga.jst ga pa ljubim z vsem srcem , vsakokrat ko sem ga vidla, so se mi oči zasvetile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.4.2007 12:43:17   
Taula
Zveni znano. Meni je en dan rekel, da bi se z menoj poročil, drugi dan da me ne ljubi več. Žal. Ko sem prebolela sem ga vprašala, zakaj je bil prej tak sladek, nežen, ljubeč. Rekel je da se je poskušal prepičati, da še želi biti z mano, da je želel nekaj na silo čutiti zopet. Da je mislil, da bo s tem ko bo ljubeč obudil stara čustva.

Žal se tudi to dogaja.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.4.2007 12:48:12   
baguSka
S tem ti je po eni strani celo naredil uslugo - dal ti je možnost, da si najdeš ljubezen svojega življenja. Ker on očitno to ni bil.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2007 12:50:50   
baguSka
kako ste ve kaj prebolele ljubljene osebe?

Vsakega drugace.. vsakega na svoj nacin... in prav vsakega z novo izkusnjo v zivljenju in ne bos verjela: cisto prav vsakega sem prebolela!! ker zivljenje je moje in dlje ko bom 'zalovala', dlje bom skodila samo sama sebi in nikomur drugemu!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.4.2007 12:52:20   
natalia
tudi dala skozi. vem, da ti je hudo, ampak čez nekaj mesecev, let boš pomislila nazaj se nasmehnila in zahvalila usodi, da nista ostala skupaj. in zakaj? ker ne bi spoznala pravega...ki te še čaka.

drži se in bodi ponosna, ne delaj oslarij, da bi ga dobila nazaj - imej se rada.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.4.2007 12:53:18   
baguSka
jst ga pa ljubim z vsem srcem

to je normalno... sploh zdaj ko si ranjena, je to custvo se toliko bolj mocno... ko bos prebolela, bos spoznala, da ga pa u bistvu nisi tako zelo mocno ljubila... bos vidla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?