Anonimen
|
s fantom sva skupaj 2 leti.pred 14dnevi sva imela obletnico. kupil mi je rože, bombaniero skratka lepo od njega.sedaj čez velikonočne praznike je bil od petka večer pa vse do torka zjutraj pri meni, pa je rekel, da bo šel k svojim staršem za praznike.včeraj me je cel da objemal, me stiskal k sebi, ko sem se po nesreči udarla, ko me je objel čez pas mi je poslal, čeprav sva bila oba doma sporočilo. da me ima rad in da ni bilo namerno.je pa v službi dobil povabilo za izobraževanje v tujini, ki bo trajalo eno leto.danes mi pove, da je bil izbran v ožji krog in da je napisal da je zainteresiran, da gre.jst sem ga bila pripravljena 100%podpirat, nakar mi danes po TELEFONU pove, da že 2meseca razmišlja, da ni to to, da nisem prava zanj, da si ne predstavlja imeti otrok z mano,skratka, rekel je dobesedno DA ME NIMA VEČ RAD!a še včeraj se je stiskal k meni, mi govoril, kako sem lušna, skratka bilo je vse ok. tudi zjutraj mi je dal kar 3lupčke predno je šel v službo. nisem vedela, ali sanjam ali sem jaz nora ali on, ko mi je to danes rekel, da me NE MARA.tzame je bil najboljši prijatelj, še v petek zvečer sva šla na večerjo in je bilo vse ok.ko sem ga vprađele zakaj je hodil k meni, zakaj se ni odmaknil od mene, če je čutil da ni to to, je samo rekel oprosti, da me ni hotel prizadet, ker je vedel, da bom žalostna.jst osebno mislim, da tip NI NORMALEN saj tudi meni ni dajal nobenih znakov da bi se ohlajal.čisto sem na tleh, srce mi krvavi, ne morem verjet da se je na tak grd način poigral z mano in še kar k meni hodil, čeprav kot je rekel me nima več rad kot punco?hudo mi je tako, da se tega ne da opisat, pa še vem ne če sem noseča ali ne, ker nisem še menstre dobila.polna soba je njegovih oblek , daril, skoz imam pred očmi njegovo podobo,tko sem gledla, da bi mu kar se da ustregla.zdaj pa kja dobim v zameno, da me ne mara in da je prišl k meni ker so mu všeč moji starči in moja žlahta.jst mislim, da ni normalen.prosim za nasvet, kako naj se poberem,saj se vedno čutim njegove ustnice poljube dotike...pripravljena sem bila preživeti preostanek življenja z njim, pa tudi za stanovanje sva se menila.ni besed, da vam opišem kako se mi trga srce.vem, da nobenemu moškemu ne bom zaupala več, ker tega res ne privoščim nikomur!!!!!!
< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.4.2007 7:58:43 >
|