mika -> RE: Povabilo na poroko (11.4.2007 12:57:05)
|
Itak sama plačam poroko in se sama odločam. seveda. mislila sem, da si ena tistih, ki rade gre povsod kamor jo povabijo, ko pa si na vrsti ti, pa rep med noge. se opravičujem, ker sem napačno predvidevala. jaz kredita nisem potrebovala in so celotno poroko financirali pravzaprav svatje. po moji strani je pač tako, da delamo velike poroke(moja je bila v primerjavi z ostalimi majhna), svatje pa dajo temo primerno darilo. vsako leto imamo najmanj eno poroko. julija letos bom spet priča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. od mojega moža familija pa je čist 'škrta'. enkrat me je blo sram v dno duše, ko smo šli na poroko z eno stekleno vazo. tašča mi je govorila naj nič ne nosim, da bo ona darilo imela čez in da je to njihova familija. z mojim sva takrat bila še študenta in svojih dohodkov niti nisva imela. ko sem to povedala moji mami, je še njo bilo sram, ker bi mi ona dala denar, da bi nesla na poroko. od takrat naprej sva z možem vedno nesla svoje darilo. enkrat, ko smo sšli gledat od moževe sestrične otroka, je tašča hotla, da zamenjava darilo, ker je kupila eno majčko pa hlače, midva sva pa imela veliko večje darilo. ja pa kaj še. tudi oni so za mojega otroka ogromno prinesli. pa ne mislit, da so brez denarja, tisti čas so bili zelo premožni. popolnoma drugače je, če denarja nimaš.
|
|
|
|