|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je sonce že nevarno?
10.4.2007 16:09:56   
monika30
Naš user posted image je star skoraj 10 mesecev in do sedaj sva hodila ven okoli 13h pa naprej.
ZAnima pa me, a je sonce sedaj že prenevarno in bi bilo bolje, da greva bolj zgodaj dopoldne in kasneje popoldne?
Kdaj hodite vi ven?

Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je sonce že nevarno?
10.4.2007 16:32:05   
Lunc_a
Se mi zdi da je sonce najmočneješe od 11 ure pa do cca 14-15 .ne me jemati za besedo,še sama ne vem.mi smo vedno bili veni.važno je,da otrok ni na soncu kot kuhan rak,preveč oblečen itd

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 17:33:28   
mika
sosedov fant, mislim da je star 10 let, je  dobil sončarico, ker so zunaj dolgo igrali karte. ob takšnem soncu pa si res nisem mislila, da je to mogoče.

glede na to, da je tvoj user posted image še v vozičku mu daj na voziček  senčnik in uživajtauser posted image .

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 18:21:43   
soncece24
Žal je sonce celo leto nevarno user posted image sploh za tako nežno kožo. Mene je tudi že jeseni in pozimi opeklo, ko je fejst pripekalo in se nisem namazala. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 18:40:36   
Nej
Sonce je res vedno nevarno, na drugi strani pa tudi zelo koristno, če se primerno zaščitimo.
Jaz Aneja že namažem z zaščitno s kremico, izpostavljene dele telesa (obraz, rokice), na glavico pa obvezno šilt kapo.
Zdaj med prazniki smo bili veliko zunaj in ima že rjave rokice in obrazek- razlika med ostalimi deli je očitna, pa sem ga vedno namazala s faktorjem 30user posted image .
No pa saj mu kar paše male barveuser posted image .
Lp

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
10.4.2007 22:36:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2007 7:20:18   
Arabela
Naša ima tudi že "lepo" rjava lička in rokice, ker se dosti nosiva v kenguruju... jo že mažem z zaščitno kremo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2007 21:46:34   
sonchica
jaz mojega tudi že mažem z zaščitno kremico , ker sva veliko zunaj stem da ne ves cajt na soncu ! 

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2007 21:49:38   
moci
otroci naj ne bi bili na soncu od 10. do 16. ure.
in sonce je že močno.

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?