Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nahajate se:
Forum >
[Otrok] >
Vzgoja > pri kateri starosti pustiti, da se otroci sami zmenijo...
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pri kateri starosti pustiti, da se otroci... 10.4.2007 15:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Čim prej jih pustiš, da se sami menijo, tem bolje.Jaz tudi nisem zdržala, pa sem poizkusila usmerjat ipd...Brez veze!Pusti jih. Od daleč opazuj, bolj zarai tega kot si rekla, da se ne zravskajo, pa da najšibkejši ni vedno brez igrač.Pri nas je bilo tako, da so se po tem VELIKO bolje razumeli, in tudi starejši so mlajšim dali igrače(sicer slabše)ampak tako da nihče ni bil brez.In tudi igra je bila veliko bolj kakovostna, kot prej ob pomoči staršev.Poizkusi!Najtežje je prvih nekaj dni, ko se navajaš, in opazuješ, in te ima da bi se vmešal...Potem pa tudi otrokom zaupaš, oni pa vedo da jih nekdo lahko vedno opazuje.Rezultat je lepše razumevanje. Seveda je to v primeru, da ni med otroci kakšnega posebneža, ki pa res ni socializiran.Potem to odpade.
|
|
|
|
RE: pri kateri starosti pustiti, da se otroci... 11.4.2007 2:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mu še danes ne pustim, pa bo letos star 9 let. In to zato, ker je Bay-Blade-a, vrednega 15 €, zamenjal za igračko iz Kinder jajčka.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.