ankaa -> RE: tako sem osamljena (17.4.2007 21:44:13)
Pridite na RR piknik pa bo bolje...
opsa, to je napisal primoza, ki je spregledal kdo je prijavljen.
Anonimen -> RE: tako sem osamljena (17.4.2007 21:49:00)
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
Mič, po čem pa sklepaš, da andrejina obzorja ne sežejo prav daleč?
Ma...nič...pozabi....zatipkala sem se. Super punca je, pametna, razgledana, brihtna.
Splet.Ka -> RE: tako sem osamljena (17.4.2007 21:54:13)
Andreja, sonček res dela čudeže.
Zmeni se z RR-jevkami za kakšen klepet v živo. Avgustovke se kdaj pa kdaj dobimo. Pa po regijah so tudi kakšna srečanja.
Pa pri nas je tako, da po mestu hodim, pa kmalu kakšno mamico z vozičkom srečam...sem se s parimi prav spoprijateljila. Pa čeprav nismo istih le, istih nazorov in podobno.
A je kaj uporabnega?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
_andreja_ -> RE: tako sem osamljena (18.4.2007 17:56:46)
IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija
ja res je dolgočasno mesto in ne vem zakaj sem se ga tako zapomnila..nimam pojma ker je že kar precej dolgo od tega kar sem se vozila...Samo da ne boš mislila da je tukaj v okočlici bleda kaj drugače...Na bledu sami pinzjonisti skoraj,nikjer se nič ne dogaja..mal geš okoli jezera in to je to.Samo v nedeljah je kar precej gužva in se moraš skoz enmu omikat...to pa ni zame.včasih paše malo miru.Lepo da je osamljenost minila
ja minila, do naslednjega mojega preglobokega razmišljanja..trenutno vse o.k. super mi je čez vikend ko je moj doma...med tednom ko sem pa sama je pa včasih prou hudo...ampak bomo že...