lejca -> Hvala (10.4.2007 12:29:04)
|
Drage moje ... Ob branju vasih odgovorov na mojo zgodbo mi je postalo kar malo lazje....obcasno sem se zjokala se jaz,ko sem videla ,da nekdo misli name...pa ceprav ste tako dalec in vas osebno ne poznam ste mi podarile kancek upanja.In vsaka,ki je sla skozi isto zgodbo...bolj ali manj podobno ...ve koliko pomenijo tolazilne besede v teh trenutkih.Vcasih beseda "tujca" pomeni vec kot beseda nekoga bliznjega.Smesno in hkrati zalostno je tudi to ker vcasih od bliznjih ne dobimo to kar potrebujemo. Tezko mi je reci ,da ste tujke...ker niste...obcutim vas zelo blizu in rada bi se vam se enkrat zahvalila za vse vase objeme, tople in pozitivne misli. Koliko mi pomenijo te vase besede,zelim da tudi ve obcutite sreco ,ko boste drzale v rokah vase srcke. Kar nekaj vas je ,ki prav dobro poznate bolecino ob izgubi...vsaka izguba je boleca ,ampak ko jo dozivis tudi osebno je nevzdrzna.se posebej kadar beseda naleti na otrocke.Sama osebno mislim,da ni vazno ,ce je nosecnost trajala nekaj dni ali nekaj mesecev bolecina je enaka. Toliko casa prezivim na internetu,kjer iscem odgovore na vsa moja vprasanja,moz mi pravi da se mucim jaz pa pravim da je nekaj kar moram narediti. Se nocoj se mi je sanjalo o mojih deklicah...ampak sanje so bile prav lepe,da sem jih drzala v rokah...sprasevala sem se zakaj so mi rekli ,da jih ni vec ,ko pa jih drzim v objemu...ko sem se zbudila sem obcutila neko toplino ceprav sem se zavedala ,da so bile le sanje.Verjamem ,da z neba gledata name in mi pravita naj ne skrbim,da je tako moralo biti.Pogresam ju. Sedaj cakam na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in potem bomo videli ...ginekologinja pravi ,da ni problemov.Drzite pesti zame.... Lp Lejca
|
|
|
|