ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sploh ne stekam enih... zunanja lepota oz videz je spremenljiv!! madonis.. sej nisi pri 18-ih in pri 28-ih isti!!! a potem pricakujete, da se vasi partnerji sploh ne spremenijo in ce slucajno se, potem ni govora, da boste ostale se z njimi??? 'lepota' je minljiva stvar... vazno pa je, kaksna lepota ostane znotraj cloveka!!! In tiste, ki ste se zaljubile v partnerja 'na prvi pogled' verjamem da vas je na njen nekaj pritegnilo vizualno. In zdej ce tega vec ni, adijo miki No, baguška, saj tak hudo pa ni . Sicer se mi zdi, da se nisem bogvekaj spremenila od svojih 18 do zdajšnjih 28, ko si ravno ta primer dala , ampak ja, seveda, itak, da se spreminjamo in midva sva si bila všeč, ko sva bila oba zaparazitana z napihnjenima trebuhoma, jaz mam zdaj itak velik trebušček, enkrat mava kako kilo več, drugič manj, enkrat sva čisto našportana, drugič pa mičkeno manj, pa moj ljubi ima vsako leto kako brazgotino ali bulo od zloma kake kosti več, jaz pa tudi kje kaj fašem, pa kaj potem? Sploh ni problem! Ni, da bi tisti, ki trdimo, da je videz oz. privlačnost tudi pomembna, potem takoj pustili partnerja, če se spremeni oz. postara. Saj se z leti tudi preference spreminjajo, ko sem bila najstnica, so mi bili všeč najstniki, danes mi pa niso več, mi zgledajo taki otroci... potem je pa še hecno, če me začnejo osvajat, jaz si pa mislim, kako bo takole čez kakih 15 let moj otroček isto počel, hehe To je po moje čisto normalno, da se tudi izbor z leti spreminja... Problem je samo v tem, da je fino vedet, da je partnerju važno, da se ti zdi seksi. Si ne predstavljam bit s super fantom, ki bi mu bilo vseeno, a mi ugaja ali ne. Sem včeraj hipotetično vprašala fanta, če bi se obril po telesu, če bi mi bilo to všeč (sicer ni skoraj nič poraščen, tako da sva oba vedela, da je to hipotetično, sem pa še povdarila, da ga ne bi slučajno danes kje z žiletko našla ), pa je rekel, da seveda... Potem sem mu povedala za ta primer, pa je on tudi razumel anonimno... Pravi, da je sicer odvisno od tega, kako bi mu rekla, valjda, da če bi mu rekla, da se mora obrit, al pa grem, bi samo spakiral kufre, ampak če bi mu pa povedala, da mi je to pač seksi, pa zakaj pa mi ne bi naredil tega veselja? Itak se dostikrat obrije zvečer in takrat vem, da se samo zame... Če se za v službo, se zjutraj Tudi jaz bi to zanj brez problema naredila, tako kot večkrat oblečem kaj, kar mu je všeč, recimo. To je tudi en izraz ljubezni, po moje - in normalno, da lahko tudi to pogrešaš, če nimaš... PS: se pa nisem zaljubila vanj na prvi pogled (se še v nobenega nisem tako zaljubila, razen v enega konja, mislim žival, s tistim sva si bila res takoj všeč:), seveda pa je odnos med jahačem in konjem nekaj drugega:), no, vsaj jaz tega ne mešam, čeprav je bil konj izredno ljubosumen na fanta). Bil mi je pa fant že od začetka privlačen, je bila tista kemija, brez tega po moje ne gre... Glede tega, da si kakršen si, se pa ne strinjam! Skupaj smo zato, da skupaj rastemo, da se drug od drugega učimo, da se vidimo v očeh drugega in nas to opominja na naše napake, da jih popravimo in ko vidimo, kako krasne nas vidijo naši ljubi, se seveda probamo približat temu "idealu" Malo karikirano, ampak res, človeku da lahko veliko zagona to, da ga nekdo ima rad kljub vsem njegovim napakam, pa ga vseeno vidi kot super osebo...
|