|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Partner mi ni več privlačen
11.4.2007 15:12:31   
baguSka
ali z drugimi besedami - mora bit nekaj na njemu

ja seveda, definitvno... ampak ce si ti padla na njegove oci in ce bos kasneje ugotovila da ima prst na nogi poseveni in da te to blazno moti... ali bos zato iskala drugega user posted image  tocno tako je blo pri njej verjetno... nasla je ogromno pozitivnih stvari na njemu, ocitno pa ji ze od vsega zacetka pac ni bil vsec trebuh in dlake... ampak ga je pac sprejela takega kot je, a ne!? zato pa pravim, naj se spomne raje vseh tistih pozitivnih stvari pri njemu in naj neha razmisljat o teh 'negativnih'!!!! ker potem bo tudi tista privlacnost prisla nazaj, tako kot je ze prej!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.4.2007 15:17:49   
baguSka
Aja pa se to: ce tip dobr seksa, potem je trebuh niti dlake nebi niti slucajno motile!!! Ampak ocitno je seks tisti, ki je postal 'brezvezen', zato je pac prislo do tega...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.4.2007 15:19:06   
Anonimen
Aja pa se to: ce tip dobr seksa, potem je trebuh niti dlake nebi niti slucajno motile!!! Ampak ocitno je seks tisti, ki je postal 'brezvezen', zato je pac prislo do tega...

ah nehi no, verjetno se ji gravža in to je to.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
11.4.2007 15:19:18   
Anonimen
To se je meni v mladosti na veliko dogajalo, ampak zdaj na stara leta me je pa izgleda pamet srečala. Mogoče bo pa tebe tudi, do takrat pa zobe stisni ali kaj ... pojma nimam.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
11.4.2007 15:19:40   
baguSka
+ to, kar je ze sama ugotovila... zenske nekje okol 33.ga baje res pridejo v neko fazo, ko hormoni ponorijo... lahko da je tud to... ampak ce bo hotela tole uspesno prebrodit, potem naj zacne trezno razmisljat...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
11.4.2007 15:21:48   
baguSka

no, ce se ji moz gravza al gnusi... potem je to pac res zlo zalostno... potem je boljse da gre cimprej stran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
11.4.2007 15:23:11   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

no, ce se ji moz gravza al gnusi... potem je to pac res zlo zalostno... potem je boljse da gre cimprej stran user posted image

user posted image user posted image user posted image

saj to je meni smešno user posted image

ok, saj ne bom več komentiralauser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
11.4.2007 21:13:02   
Anonimen
Ja in zakaj se potem joče po sexu?Ko se spomni in ga vidi,kako je kosmat in debel?Kaj potem to pomeni?Po moje ji je ogaben.Ampak meni se zdi,da ga nebo spremenila samo zato,ker bi ona hotla met nekega manekena.Ona hrepeni po neki atletski postavi in frajerju.
Kaj bi si npr.jaz mislila,če bi mi moj rekel:čuj ti pa bi lahko imela postavo kot pamela anderson in tudi take lase.
Kaj bi si mislila?Potemtakem je nor nanjo in bi rad imel njeno podobo.Hvala lepa.
Pa naj mu reče:dragi a se nebi malo potrudil se obril malo shujšal bolj strastno sexal kot npr.Goran Višnjić.
Potem si bo mislil pa imej njega.
hehe malo heca ampak je res.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
11.4.2007 22:44:26   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image  sploh ne stekam enih... zunanja lepota oz videz je spremenljiv!! madonis.. sej nisi pri 18-ih in pri 28-ih isti!!!

a potem pricakujete, da se vasi partnerji sploh ne spremenijo in ce slucajno se, potem ni govora, da boste ostale se z njimi??? 'lepota' je minljiva stvar... vazno pa je, kaksna lepota ostane znotraj cloveka!!! In tiste, ki ste se zaljubile v partnerja 'na prvi pogled' verjamem da vas je na njen nekaj pritegnilo vizualno. In zdej ce tega vec ni, adijo miki user posted image

No, baguška, saj tak hudo pa niuser posted image . Sicer se mi zdi, da se nisem bogvekaj spremenila od svojih 18 do zdajšnjih 28, ko si ravno ta primer dalauser posted image , ampak ja, seveda, itak, da se spreminjamo in midva sva si bila všeč, ko sva bila oba zaparazitana z napihnjenima trebuhoma, jaz mam zdaj itak velik trebušček, enkrat mava kako kilo več, drugič manj, enkrat sva čisto našportana, drugič pa mičkeno manj, pa moj ljubi ima vsako leto kako brazgotino ali bulo od zloma kake kosti več, jaz pa tudi kje kaj fašem, pa kaj potem? Sploh ni problem!

Ni, da bi tisti, ki trdimo, da je videz oz. privlačnost tudi pomembna, potem takoj pustili partnerja, če se spremeni oz. postara. Saj se z leti tudi preference spreminjajo, ko sem bila najstnica, so mi bili všeč najstniki, danes mi pa niso več, mi zgledajo taki otroci... potem je pa še hecno, če me začnejo osvajat, jaz si pa mislim, kako bo takole čez kakih 15 let moj otroček isto počel, heheuser posted image To je po moje čisto normalno, da se tudi izbor z leti spreminja...

Problem je samo v tem, da je fino vedet, da je partnerju važno, da se ti zdi seksi. Si ne predstavljam bit s super fantom, ki bi mu bilo vseeno, a mi ugaja ali ne. Sem včeraj hipotetično vprašala fanta, če bi se obril po telesu, če bi mi bilo to všeč (sicer ni skoraj nič poraščen, tako da sva oba vedela, da je to hipotetično, sem pa še povdarila, da ga ne bi slučajno danes kje z žiletko našlauser posted image ), pa je rekel, da seveda... Potem sem mu povedala za ta primer, pa je on tudi razumel anonimno... Pravi, da je sicer odvisno od tega, kako bi mu rekla, valjda, da če bi mu rekla, da se mora obrit, al pa grem, bi samo spakiral kufre, ampak če bi mu pa povedala, da mi je to pač seksi, pa zakaj pa mi ne bi naredil tega veselja? Itak se dostikrat obrije zvečer in takrat vem, da se samo zame... Če se za v službo, se zjutrajuser posted image

Tudi jaz bi to zanj brez problema naredila, tako kot večkrat oblečem kaj, kar mu je všeč, recimo. To je tudi en izraz ljubezni, po moje - in normalno, da lahko tudi to pogrešaš, če nimaš...

PS: se pa nisem zaljubila vanj na prvi pogled (se še v nobenega nisem tako zaljubila, razen v enega konja, mislim žival, s tistim sva si bila res takoj všeč:), seveda pa je odnos med jahačem in konjem nekaj drugega:), no, vsaj jaz tega ne mešam, čeprav je bil konj izredno ljubosumen na fanta). Bil mi je pa fant že od začetka privlačen, je bila tista kemija, brez tega po moje ne gre...

Glede tega, da si kakršen si, se pa ne strinjam! Skupaj smo zato, da skupaj rastemo, da se drug od drugega učimo, da se vidimo v očeh drugega in nas to opominja na naše napake, da jih popravimo in ko vidimo, kako krasne nas vidijo naši ljubi, se seveda probamo približat temu "idealu"user posted image Malo karikirano, ampak res, človeku da lahko veliko zagona to, da ga nekdo ima rad kljub vsem njegovim napakam, pa ga vseeno vidi kot super osebo...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.4.2007 22:54:31   
ronja
Ej, punce jočejo iz mnogo razlogov po seksu, ni nujno, da ji je ogaben, saj sama pravi, da se ji ne gnusi, samo všeč ji ni več...

joče se, ker ve, da sta si tako zelo različna in ker se po seksu tega še bolj zave... ne bi rekla, da hlepi po atletu, želi si samo, da bi ji pokazal, da se trudi, da bi ji bil všeč - kar si želi vsaka ženska... Pa naj bo to s šopkom rož, s tem, da trenira radiatorčke, obleče tiste kavbojke, v katerih ji je najbolj seksi, s tem, da jo pelje v kino... Kaj je to tako strašno različnega... Različni načini izkazovanja ene in iste stvari: ni mi vseeno, kaj si misliš o meni, rad bi te osrečil, rad bi ti bil privlačen, rad te imam... Meni se zdi fino pokazat fantu to na čim več različnih načinov. Pa čeprav sem doma skoz v trenirki (mam pa res srečo, da so mu trenirke začuda všeč, en redkih čudakov, hehe:), le kje sem ga staknila, a neuser posted image - prepozno punce, zdaj ga ne damuser posted image )

MOjemu fantu so všeč kratki lasje, meni pa (na meni) dolgi. Imam dolge, sem se pa enkrat postrigla, ni mi nikoli rekel, da bi rad, da se, ampak se mi je zdelo lepo, da probam... Kaj me pa stane? No, potem sem imela totalni abstinenčni sindrom, ker si nisem mogla več navijat in feclat las in še frizura mi ni bila všeč, ker ni bila praktična za moje pojme. Sem komaj čakala, da so spet zrasli, na srečo zelo hitro, potem sem pa spet razmišljala, da bi se postrigla, pa zdaj sklenila, da se ne bom, ker so pač dojenčkom dolgi lasje tako strašno zanimivi in upam, da bom z njimi lahko animirala tudi svojega user posted image , ko prileze ven... Za utišat kak otroški jok je pa vredno, hehe:)

Če bi si pa fant res želel, da imam kratke lase, bi pa verjetno toliko časa probavala razne frizure, da bi našla eno, ki bi mi bila všeč, saj sigurno obstaja, samo meni se ne da k frizerjem hodit, pa mi je tak najbolj praktično:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
12.4.2007 13:24:40   
Anonimen
anonimna, čist te razumem!
sej ne govori o tem kakšne partner je! user posted image
govori o tem, da ji telesno ni privlačen! in to se da urediti! user posted image user posted image
čist te razumem,ker se je meni tudi to dogajalo! in končalo tudi! user posted image
rabita vznemirjenje, itak mu to povej!po vsej verjetnosti sta v rutini!
jao, jao! user posted image user posted image
tudi meni so všeč lepi moški, pa tista,ki tukaj gori govori,da ji lep in urejen moški ni pomemben, pač nekaj naklada vsem nam in sebi posebno! user posted image
pust mu kocine, mal kompromisa mu daj! slujša pa lahko, kot športnica pa sama veš, kako pomembno je zdravje in ker se o tem veliko govori, ti ga bo veliko lažje ga prepričati,da kaka kilca dol, mu sploh ne bo škodovala! user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
12.4.2007 16:00:38   
baguSka
pa tista,ki tukaj gori govori,da ji lep in urejen moški ni pomemben, pač nekaj naklada vsem nam in sebi posebno!

ce je blo to ciljano name, potem je totalno zgreseno... vsak clovek je lahko za nekoga 'lep' in privlacen... vsake oci imajo svojga malarja... da o urejenosti (higieni) sploh ne govorim... temu sploh nism ugovarjala... hvala bogu to mora bit... jaz sem govorila ravno o tem, da ce je ta isti clovek pritegnu pozornost na njen na zacetku in se dolga leta potem, da se spremenilo nekaj v odnosu in nic drugega... ker ce je to nikoli prej ni tolk motilo, potem naj je tud zdej nebi... ce sevede vse ostalo stima... in normalno ta moj komentar velja SAMO v primeru, ce je on ostal 'isti' kot je bil... zarascen je verjetno ze od vedno... ce se je pa zelo zredil in ji to ni vec vsec, potem pa itak normalno da mu to pove... in sicer na tak nacin, kot je napisala ronja... da ji je bil prej pac bolj sexi... vsak moski pac hoce bit sexi svoji lubici...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.4.2007 20:05:39   
Anonimen
Mogoče, draga anonimna, si pomislila tudi na možnost da pa tudi ti nisi privlačna svojemu partnerju? Kaj pa če njega tvoja telesna "popolnost" enako odbija kot tebe njegova nepopolnost? Enkrat sem prebrala zgodbo moškega katerega žena je bila obsedena s svojo zunanjo podobo, stalno je hujšala, se lepotičila, obiskovala lepotne kirurge...poleti na plaži je bila kot manekenka. Ob pogledu nanjo mu je postajalo slabo...vse bolj ga je privlačila "debeluška" na sosednji brisači....

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
12.4.2007 22:41:30   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

....sej se mi moj ne gabi, ampak le želim si, tako kot je ena napisala, da bi naredil nekaj zato, da bi mi bolj ugajal....jaz bi zanj naredila marsikaj...se mi zdi, da britje je pa najmanjša stvar ki jo lahko en naredi za nekoga ki ga ima rad ...jaz bi to naredila zanj.....

So ti že druge zmoralizirale dovolj, tudi sama se jim pridružujem.
Ampak ta odstavek, ki sem ga citirala, mi je dal misliti, da vseeno nisi tako plitva, pa upam, da je še upanje za vaju.
Ker pri nas je kontra. Moj mož cel napedenan, natreniran, lepo poštiman...jaz pa z visečimi joški, celulitom in šlaufi. No, okej, brijem se in začela sem hujšati.
Upam, da ne bo kdaj začel tako premišljevati ( zaenkrat res nimam tega občutka), ker to šlaufasto telo je nosilo njegova dva otroka. Resda sem si sama pridelala kakšen višek kil, ampak po dveh zaporednih porodih nobena ženska več nima enakega telesa kot pred porodom.

Sve u svemu...malo sem postala žalostna, ko sem to brala user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 22:48:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
12.4.2007 22:50:58   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Mukiuser posted image

Oh, hvala, je takoj boljše user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 22:57:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 23:01:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
13.4.2007 6:51:39   
srki
Muki, jaz se tudi borim s šlaufiuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 69
13.4.2007 8:25:28   
Anonimen
Sej ce se hocte znebit slaufov.. to sloh ni tako tezko.. . samo nekaj samodiscipline je potrebne.. Za moske pa je to se bolj enostavno..

Samo bolj tezko ti uspe.. ce taksne zadeve naredis zaradi partnerja.. ali kogar-koli drugega..

Ce pa to naredis zaradi sebe.. pa je cist preprosto.. ker potem imas motivacijo.. oz. bolj trdno motivacijo..  

Prvi pogoj, da si zadovoljen je ta.. da si sam sebi vsec..

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......