renatar -> RE: še en otrok (14.4.2007 15:43:41)
|
Kako sem vam hvaležna za odgovore...Ja, najbrž bo čez pol leta služba za nedoločen čas:)Odločila sem se počakati in si priti na čisto z vsem skupaj. Na prvem otroku, saj sem imela sva delala leto dni, saj sem imela dva ss. Zato bi po eni strani najraje takoj spet poskusila.Pa naše dete ima tako rado otroke...Da bi ji najraje kar hitro dali družbo:)Verjetno bi kljub zanositvi lahko obdržala zdajšnjo službo, saj ko sem podpisovala pog., mi je bilo rečeno, da zanositev ni ovira...Tako, da me še zaradi tega bolj matra.Takrat sem bila prepričana, da o otroku prej ko čez par let ne bom razmišljala, sedaj pa...Ne vem zakaj tako čutim, ampak prav drži me nekaj, da bi pa bilo prav, če bi začeli že zdaj delat na otroku. Finance?Tako smo že pridni, da denar ne bo problem. Kjer se nahranijo ena usta, se še druga.Razkošja nimamo, saj varčujemo za hišico...:)Vglavnema, nekaj vem, da ko bo pravi čas, bom vedela, vsaj upam.Zakaj bi imela kar hitro drugega?Zato, ker si resnično želimo veliko družino...Upam, da nam bo to uspelo...Hvala, da ste me brale in mi svetovale...Upam, da se bomo odločili prav...Upam...
|
|
|
|