modrooka -> dilema (10.4.2007 9:40:48)
|
Punce, imam naslednjo dilemo: 4 leta nazaj sva se z možem vselila v najemniško stanovanje. Ob vselitvi sva od lastnika stanovanja morala kupiti sedežno garnituro (to je bil njegov pogoj, da je ceno znižal za 20 EUR - še danes mi ni jasno, zakaj je to zahteval). Ampak, nima veze. Sedaj se nam pogodba izteka, midva se seliva v novo stanovanje. In sedaj je on izjavil, da bi sedežno odkupil nazaj. Ker ga poznam in vem, da bo iz vsega tega poskušal potegniti največ, me zanima, po kakšni ceni naj mu garnituro prodam. Midva sva jo kupila za ceno 180.000 SIT + prevoz (5.000 - ja, tudi to nama je podturil). Sedaj se bo seveda skliceval na obrabnino... Ko bi lahko, bi sedežno enostavno odpeljala, problem je le v tem, da ima na hodniku neko ogromno omaro in je po mojem sploh ne bomo mogli spravit iz stanovanje (to omaro so postavili kasneje). Kaj narediti, da ne bova oškodovana? Hvala za nasvete že vnaprej! P.S.: Urednika tega foruma prosim, da temo prestavi na Naš vsakdan. Se opravičujem, šele sedaj sem videla, da sem na napačnem forumu. Hvala!
|
|
|
|