|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izvenzakonski otrok
11.10.2004 18:13:28   
KIRA
ena moja kolegica ze ima otroka, je sicer porocena, ampak z mozem zivita narazen. zdaj pa bo s fantom dobila otroka. kako je to mogoce, da ji v materinsko knjizico vpisejo, da je otrok izvenzakonski. sem mislila, da je avtomatsko od moza, ce nisi locen...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izvenzakonski otrok
11.10.2004 18:49:23   
Urša76
Kira,
jaz sem bila tudi do zdaj 100%, da je avtomatsko še 300 dni po ločitvi smatran za očeta mož (oz. bivši mož). Vsaj zakon pravi tako. Zdaj pa nimam pojma kako je s tem.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izvenzakonski otrok
11.10.2004 19:53:23   
neni
Meni se zdi to malo čudno punce, če mož ni oče, kako ga lahko avtomatsko šteješ. Sej nebi bilo fer.
Sej če je problem pri priznanju ali pa se ne ve. Ampak ne, če ga fant prizna in je otrok pričakovan.
Prava mi pa nije jaka strana drgač.
lp Neni

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izvenzakonski otrok
11.10.2004 20:29:25   
Teya
lih prejšn tork je bil pri "preverjeno" prispevek na to tematiko. tm je bla zgodba sicer obratna in je paru povzročalo probleme to, da so v rojstni list vpisal ime moža (nista še ločena, a ne živita skupaj), namesto novega parnerja.
Glede na to, da ti govoriš o materinski knjižici je vrjetno, dejstvo, da je izvenzakonski lahko upoštevat, zna pa se zakomplicirat pri vpisu v rojstni list. Tist par z oddaje ima zdej full problemov, sodišča, stroški, da bo to lahko uredil.
Nasvet tvoji prijateljici bi bil, da naj te zadeve uredi pred rojstvom otroka. Če se da, skušaj prist do zadnje oddaje "preverjeno", kr baje, da sta onadva celo na Centru za soc. delo to uredila, potem se pa pravno ni izšlo.
Srečno!:rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izvenzakonski otrok
12.10.2004 11:59:27   
koala
Teya!
Moram te popraviti, pri tistem paru iz preverjeno je problem v tem, da je ženska rodila, ko je že ločena, vendar od ločitve ni preteklo zakonsko predpisanih 300 dni. Kljub temu, da je novi partner otroka priznal že pred rojstvom.

Ma mi ni nič jasno glede zakonov!!

Koala

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izvenzakonski otrok
12.10.2004 15:18:05   
Teya
res je, se opravičujem za pomoto! hvala Koala, da si me popravila. zna pa bit, da bo ta ženskica s foruma, oz. njena prijateljica, imela zlo podobne probleme, glede na to, da se za očeta šteje zakonski mož. če sm prou razumela na preverjeno, je blo priznanje očetovstva novega parnerja nično pred zakonom.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

kaaka
bibica1

kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????

1 mesec (14%)

2 meseca (0%)

3 mesece (3%)

4mesece (2%)

5mesecev (3%)

več kot 5mesecev (79%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!