|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtost
9.4.2007 14:56:03   
Anonimen
A mi lahko katera svetuje kaj naj vzamem, spijem, pojem... da bom šla lahko na WC. Že 5 dni nisem šla. Zdej si pa predstavljejte kakšen trebuh imam in kako me zvija?
Pa še zlata žila se mi je pojavila sedaj v nosečnosti.
Upam, da mi ne boste rekle naj pojem Aktivio, ker ne maram jogurtov user posted image . A je še kaj drugega kar mi lahko dajo v lekarni ali kar si lahko pripravim sama. Kakšno sadje morda?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaprtost
9.4.2007 14:57:12   
ana b
Glicerinsko svečko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2007 15:12:42   
N _ B
Poskusi kompot iz suhih sliv ali pa zelooo sladek čaj iz kumine (v zrnu) in janeža.
Nekaterim pomaga tudi mlačen, malo pogret Donat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2007 15:20:47   
snake
svečka, kot je ena napisala sigurno te očisti, pa tudi neke zeliščne tablete za odpiranje, samo ne vem če jih lahko jemlješ ker siuser posted image ...vprašaj v lekarni, drugače pa upam da nisi pretiravala za praznike s hrano, ker to največkrat zapre, vsaj mene!joj tej prazniki samo se je!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2007 15:24:12   
maks
V lekarni se dobi Lactecon sirup, ki je primeren za nosečnice, doječe matere in otroke. Zadeva je preizkušena, tako z moje strani kot z otrokove, ko je imel težave. Super je ker lahko vmešaš med sokove ali čaje, se ga da pa brez problema tudi samega spiti, sam ti kasneje mal presede. Jaz sem ga vzela 2x na dan in res deluje.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2007 15:24:32   
ZARA
Donat, Donat...user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2007 16:32:25   
TheAngel
Tudi jaz sem na Donatu in tem novem Fructalovem soku iz mešanice suhih in svežih sliv - ker te čez noč namočene ni šanse da spravim dol.
NO priznam pa da če bi bilo dovolj hudo heh tudi to poeksam

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2007 16:34:03   
baja*
Tudi meni je pomagal Donat (zjutraj na tešče 2 dc mlačnega in še čez dan kakšen deci ali dva). Pa najmanj 2 litra vode popij na dan. Baje, da zelo pomaga tudi v vodi namočeno laneno seme.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2007 17:06:26   
pikica13
Nogica, jaz imam kronične težave z črevesjem! Gastroenterologinja mi je na kontrolah (ko sem bila noseča sem imela kon. pri njej na 2 meseca), rekla naj pijem donat. Vsebuje namreč zelo dosti mineralov, kar je tudi zelo zdravo za otroka. Spiješ ga lahko v neomejenih količinah. Glede na to da si noseča, je to tudi najbolj "zdravo", saj veš čimbolj se izogibat kemiji, da ne škodiš otroku!!!

Upam, da ti bo moj nasvet koristil!!
Lp

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2007 19:39:45   
Anonimen
Ja hvala vsem za odgovore. Grem jutri po Donat, pa slivov kompot si bom skuhala. Kemiji pa bi se res probala izognit.
Za praznike sem jedla toliko kot ponavadi, včeraj mogoče malo več. A si predstavljate da še vedno nosite v svojem črevesju hrano izpred petih dni user posted image . Mi kar slabo rata.
Moram pa res takoj po user posted image na gastro, ker imam hude težave z želodcem in mogoče je slaba prebava pogojena prav s tem. Nimam pojma.

(odgovor članu pikica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2007 19:58:35   
cicido
Poskusi laneno seme, dobis ga v lekarni. Zvecer ga namocis v jogurt ali sok, ki ga zjutraj spijes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2007 11:51:43   
Nikki24
Jaz sem imela problem, da 2 dni nisem šla in sem bila vsa napihnjena. Groza. Zdaj vsak dan spijem 2dl Donata in zaenkrat nimam problemov. Pa vsako jutro za zajtrk pojem muslije z jogurtom, pa veliko sadja in zelenjave.

Lp

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2007 12:41:09   
lunca2
Za zaprtost so fajn suhe slive, kakšen jogurt, mlačen donat (čeprav vem da ni dober ampak zelo pomaga), meni je včasih pomagala tudi kakšna gazirana pijača npr. coca-cola.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2007 17:08:50   
katja84
jst sem mela isti problem, pa mi je tud pomagu donat in baby čaj!vem kak je to hudo, zato vso srečo!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2007 18:56:10   
*Lana*
Vsak večer si namočim suhe slive in fige v donat. Zjutraj to pojem na tešče in še spijem 2 dcl donata.
Pomaga!!!

(odgovor članu katja84)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2007 19:23:16   
Anonimen
hvala za nove nasvete. Sem danes do zdaj spila že več kot liter donata pa nič user posted image . Čakam. Sem pa tako napeta da je kar groza.

(odgovor članu *Lana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2007 19:39:59   
Anonimen
No pa sem končno šla na wc user posted image user posted image . Čisto malo, ampak bolje kot nič. Bom še pila donat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2007 19:44:42   
Marogica
Pomagajo tudi polnozrnati izdelki nasploh, ker se pač črevesje v nosečnosti "poleni", pa DOnatuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.11.2008 6:17:30   
pokec3609
Evo prevejen načrt ki deluje pri meni glede zaprtosti, prej sem jedla in pila že vse kar je napisano na tem forumu.

Zjutraj vstanes, si daš prenosni računalnik na neko višino enega stola ( jst si ga dam v kopalnico na bide) nato vsako jutro kakšne pol ure zraven čepim, tko z nogami naraven in prečekiram vse kar se je novega zgodilo, obiščem vse forume, kaj napišem, pogledam vreme, pošto.....in nekako v roku pol ure moram na wwc.
Pr men deluje.....evo zdej par dni to prakticiam in grem na wc, prej pa tut po tri dni nisem šla

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?