beba1 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

xena3 -> beba1 (9.4.2007 14:38:34)

imam dvojčici stari skoraj tri mesece. Po aptamil prematilu smo začeli z novalac AC1 zaradi krčev, pa ju je zapiral. Tudi aptamil comfort nam ni ustrezal. Zdaj smo na bebi1 in se je glede prebave uredilo, tudi s polivanjem nimamo več težav. Me pa zanima nekaj, kako so vaši napredovali na teži po bebi, ker sta začeli minimalno pridobivati, res pa je da sta vmes bili nahodni in koliko to mleko priporočajo glede kvalitete

ELA06 -> RE: beba1 (9.4.2007 21:14:48)

Mi smo to mleko dajal samo prve 2 dni ko smo prišli iz porodnišnice, potem je prišel naval mleka..... Tega smo kupil zato, ker so ji ga dajal že v porodnišnici! Če ga imajo v porodnišnici najbrž ni slabo mleko! Drugače pa ne bi vedla kak je razlika med temi mleki!

minabo -> RE: beba1 (9.4.2007 21:37:20)

Moj fantič je dobival Bebo v porodnišnici in smo doma potem prešli na aptamil, ki pa mu ni ustezal. Revček je bil čisto zaprt. Zato sem mu zopet začela dodajati Bebo, tokrat1. Zdaj smo že na Bebi 2 in lepo napreduje. Kolikor sem brala, kakšnih bistvenih razlik med adaptiranimi mleki ni. 

**Petra** -> RE: beba1 (9.4.2007 22:09:23)

Tudi mi smo papcali Bebo lih zaradi zaprtja in je bilo po njej kakanje super. Na teži pa je čisto normalno napredovala. 

lojzika -> RE: beba1 (10.4.2007 0:01:50)

V LJ porodnišnici dajejo BEBO in po mojem ni ravno slaba. Je pa res, da malokdo dodaja Bebo, se mi zdi da vsi kar Aptamil pa Novalac, zato se ti pa mogoče zdi da ni OK.

lojzika -> RE: beba1 (10.4.2007 0:02:35)

Ja pa če računaš da na Bebi gor zraste veliko nedonošenčkov, potem je po mojem kar fajna

Stran: [1]