tina104 -> RE: Kam letos na dopust? (12.4.2007 15:38:07)
|
Kam gremo letos poleti, še sicer ne vem. Bila sem že v šotoru, apartmaju, hotelu, z otrokom samo v hotelu. Prej, ko sva bila še s partnerjem sama, mi je bil hotel najboljša izbira, ker mi res ni za kuhat na dopustu. Sedaj ko je še otrok, je pa malo na tesno v hotelu, pa res si samo v tisti sobici, recimo ko otrok spi, ne smeš bit preglasen. Glede ur obrokov mi nikoli ni bil problem, ker ponavadi so zajtrki vsaj 3 ure in večerje vsaj 2, na kosilo pa smo itak šli kam ven, ko nam je pasalo. Glede čistoče pri mizi zaradi otroka si ne delam preglavic. Kamp meni ni bil všeč, ker nisem mogla spat, itak že zaradi neudobnega ležišča in še zaradi galame pozno v noč. Pa sanitarije so v večini kampov, kjer smo bili, obup. Čez dan je kamp ful fajn. Apartma me moti samo v toliko, ker moram sama kuhat. Da pa najameš apartma in hodiš ven jest, je kar drago. No bila sem tudi v privat sobah, ki so bolj poceni kot hotel, ampak tu si ponavadi še bolj na tesnem. Napisala sem ti pač nekaj slabosti in nekaj prednosti vsakega. Najbolj pa se mi zdi, odkar imam otroka, pomembno, da nastanitev ni daleč od plaže, ker je res težko nosit vse z otrokom vred na plažo kam daleč.
|
|
|
|