Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
oktobrčice - koliko nas je še ostalo.. 11.10.2004 15:36:57
|
|
|
|
sonček2*
|
Rok imam jutri, pa me sicer dons že ceu dan neki šraufa, sam ne vem, če je to to. Mam pa jutri amnioskopijo, pol bomo pa mal bl točn vedl, kok smo daleč. Je pa res, da jih je fuuuuul takih že rodilo, ki so imele rok za mano. Pa Žiža, ki je imela 20.11. rok se tut že crklja s svojo Saro. Sicer pa vse ob svojem času, naše štručke bodo slej al prej v naših naročjih in jih bomo lahko občudovale do onemoglosti. :) sonček2 (39t6d)
|
|
|
|
oktobrčice - koliko nas je še ostalo.. 11.10.2004 15:56:46
|
|
|
|
niki5
|
Prav imaš sonček! :) Najbolj, da izkoristimo te zadnje dni ko nam še brcajo v trebuščku 9nebesa potem tega ne bo več.. včasih je edino težko, ko tako psremljaš ostale ko hodijo v porodnišnico ti si pa še doma.. važno je da se naši otročki dobro počutijo v trebuščku, ostalo pa res še pride :):)
|
|
|
|
oktobrčice - koliko nas je še ostalo.. 11.10.2004 16:05:49
|
|
|
|
Jutra
|
Jaz sem tudi med tistimi, ki še čakajo:(( Moj veliki dan pa nj bi bil že včeraj:(( Že nekaj dni me vsi sprešujejo, če sem še vedno v "enem kosu", zato sem si od danes naprej kar izklopila telefon:( Se mi zdi pa da pri zamujanju bolj paniciram, da ni kaj narobe. :duda: je že cel dan čisto mirna, čeprav pravijo, da je to en dan pred porodom običajno. Hm...:zmeden: Ali pa morda čaka na mlaj:zmeden2:, samo potem bo pa ful gužva v porodnišnici:( No, pa en lep pozdravček.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?