Marogica -> RE: začetna nevednost (8.4.2007 20:43:18)
|
- )..sedaj me zanima koliko naj mu ga dajem na dan, koliko na obrok oz. ali pred hranjenjem ali po? Ali je tu točno določena meja koliko čaja naj spije ali naj mu kar pustim da pije če želi? Jaz sem mu dala čaj, kadar sem se spomnila, torej pred ali po obroku, pa tudi vmes. Otroci, ki pijejo adaptirano mleko, so seveda dosti bolj žejni. Meni se je včasih zgodilo, da mali ni hotel stekleničke z mlekom, dokler nisem ugotovila, da bi rad prej pil čaj. Sama sem res občutljiva in sem se bala, da otrok ne bi bil žejen, tako, da sem ponujala, kadar sem se spomnila. Tudi blato ne bo trdo, če bo dobil dosti tekočine-tako de no bo imel probleme z zaprtostjo. - uporabljamo Pamperske in malega moram preoblačiti vsaj 5 na dan, ker mu lulanje pride čez plenice. Ali je to normalno, ali ga ne previjam prav ali je to stvar plenic??? Nam so tudi Pamperske premočile. Vendar ti bo tukaj vsaka svojo najljubšo znamko napisala, zato sprobaj nekaj drugih, da boš ugotovila, katera vam najbolje ustreza. Mi smo imeli Huggies-ke. Je pa tudi pomembno, da niso prevelike ali premale, tako lahko lulanje ali še kaj več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ob strani ali pri trebuščku "uhaja." - sedaj ko se približuje tako lepo vreme (po 21stopinj), ali mora vseeno imeti oblečeno po dve majici (benko in body)? Včasih opazim, da je kar vroč na čelu in po telesu...se že ustrašim da ima vročino... Punca-sebe poglej, kako si oblečena!!! Raje imel v vožičku kakšno pleničko ali tanko koco, da ga pokriješ, samo ne oblači ga predebelo. To, da je vroč, je znak, da je absolutno predebelo oblečen. - koliko naj bi pojedel enomesečnik, vedno mu namešam 90ml, pa se mi zdi da bi on še več pojedel, vendar mu več zaenkrat ne dajem...ali bi mu morala??? Nekje med 90 ml in 110 ml. Mogoče se ti zdi, da bi več jedel, ker je žejen. Zato najprej poizkusi s čajem po obroku. Če pa to ne bo dovolj, boš pa pač morala narediti malo več.
|
|
|
|