|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS v Mariboru
8.4.2007 19:35:40   
Anonimen
Zanima me ali se vse odločate za NS , koliko stane in ali res ni nič nevarno?
Če sem pravilno obveščena jo lahko opravimo me 11 in 14 tednom.

Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS v Mariboru
8.4.2007 21:54:40   
baja*
Jaz sem šla na NS. Dobila sem napotnico od svoje G, tako da ne vem točno, koliko stane (se mi zdi, da okoli 50 eurov). NS sploh ni nevarna. Opravi se med 11. in 14. tednom, in sicer kot normalen ultrazvok (običajno preko trebuha, če se slabo vidi pa vaginalno). Postopek je zelo kratek, saj G samo zmeri vratno svetlino, če greš samoplačniško, pa UZ traja malo dlje, saj ga plačaš. Dobiš tudi slikico in/ali posnetek na CD-ju.
Odločitev za NS je stvar posameznice. Jaz bi šla v vsakem primeru. Rezultat je nekje 80% zanesljiv, me je pa zelo pomirilo, ko sem izvedela, da je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2007 21:56:07   
baja*
Aja, šla sem pa k dr. Japlju v porodnišnico (samoplačniško dela tudi v Fontani). NS pa dela tudi dr. Pelkičeva.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2007 11:32:41   
Klarita
Jaz sem bila v bolnišnici pri dr. Japlju (brezplačno, napotnico mi je dala moja G.), drugič pa sem šla k drugemu G., ki ima privat ambulanto in sem plačala
50 € pa še cel pregled mi je zapekel na CD.  

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2007 11:37:49   
Anonimen
Nuhalna ni nevarna in ne neprijetna (je zgolj pregled z ultrazvokom čez trebuh).
Če si stara manj kot 35 oz. nisi v rizični skupini, je samoplačniška.
Jaz sem bila pri Pelkičevi. Je zelo ok. Vzame si čas.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2007 19:10:50   
annie
Tudi jaz sem bila na NS pri dr. Pelkičevi in je bilo super. Vse ti lepo obrazloži in se ti res posveti. Če pa vzames s sabo še dvd, pa ti vso zadevo še posname. Plačas pa 50 eur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?