spelin@ (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

dory -> spelin@ (11.10.2004 14:08:33)

Oi,

ker te na msn-ju ne ujamem vec toliko, ti bom pa tuki zazelela vso sreco...s tamalim drziva pestke zate in tvoje poletno dete :)

drzi se

anadejka -> spelin@ (11.10.2004 14:11:43)

Bravoooooo!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:A pol je špelini le uspelo,kako lepooo!!!
Čestitam!!!9nebesa:love::duda::sloncek::pujs::miska::angel::rozica:

Pa jo imamo še eno srečko:nosecka:!!!!

dory -> spelin@ (11.10.2004 14:15:57)

ehm...da ne bo pomote....jaz jo hecam da bo imela poletno dete :)...res ji privoscim iz dna srca to zelim...

tko da cakam na spelino da pove kako stvar stoji :)

anadejka -> spelin@ (11.10.2004 14:31:47)

Ajaaaaa,eh sm pa mislila da je to to.No ja pol pa tut jest:miska::miska::miska::miska::miska:

:kuza:

špelin@ -> spelin@ (11.10.2004 16:27:50)

Uf, hvala, draga Tejči :rozica::rozica::rozica:

Zaenkrat še nič ne vem :zmeden: Itak sem prejle ugotovila, da je bolje še ne delati testa, ker se mi ta teden obeta služba in me tako ne bo grizla kakšna slaba vest!

Vseeno imam tak čuden občutek, da ni nič - no, čez nekaj dni bom vedela zagotovo, na čem sem...

Zlata si (oba s tvojim sončkom :duda: ) in upam, da nama ob taki krasni podpori in kopici pozitivnih misli kmalu res rata ena mala pikica 9nebesa

Lepo se imej - pozdravčki in poljubčki obema ;)

:angel:

dory -> spelin@ (11.10.2004 20:08:17)

Hehe bos vidla, na koncu bo :duda: in dobra sluzba...pa sej je prou tko...zasluzis si...upam, da te sreca vec ne zapusti :)

mi2 sva se vedno z mislimi s tabo in drziva pestke, da bo vse tko kot mora bit :)

Stran: [1]