koala -> RE: Moja zgodba (9.4.2007 12:02:56)
|
Draga Lejca, hvala za tvoj pogum, te prav občudujem, da si uspela ta korak v tem kratkem času. Vem da zdaj ni besed ki bi olajšale trpljenje, zato tudi ne bom iskala pravih, vedi pa da nisi sama, da je tu na forumu veliko ljudi, ki ti bo z veseljem prisluhnilo. Ne zadržuj žalosti v sebi, žalu, dokler boš to potrebovala, ne oziraj se na okolico, ki je pogosto tako zelo nerazumeajoča. Hkrati pa bi se ti že naprej rada opravičila za vse neprimerne izjave, čeprav srčno upam, da jih ne boš/sta deležna. V takšni situaciji ljudje enostavno ne vemo kako reagirati. Kar solze mi tečejo ob tej zgodbi. Draga moja ničesar si ne očitaj, storila si vse kar je bilo v tvoji moči, tvoji deklici pa vesta, da ju imaš rada, četudi se nisi poslovila od njiju, takrat si pač bila prepričana daje tako prav in oni dve to razumeta. Oglasi se še kaj in naj te obkrožajo samo razumevajoči ljudje. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Zate in za tvoji pikici! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Mislim nate!!!
|
|
|
|