|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna
11.10.2004 13:53:29   
anaj
Ravnokar srm se vrnila od pediatrinje in si moram olajšat dušo. Od vsega začetka nama teži, da dete prelahko a da poje še kar sorazmerno dovolj. Pošilja me na Vrazov trg hkrati pa zatrjuje, da je s srcem, plučami, očmi ušesi, urinom in blatom vse uredu in, da so le redkokateri štiri mesečniki tako živahni kot je ona. Res se dete ne redi po zdravniških predpisih a redi pa se le. Čez en teden bo stara štiri mesece in tehta 4600g ob rojstvu pa jih je imela 2640g. Prvi mesec sva imele veliko problemov glede hranjenja ker je vedno med dojenjem zaspalain prespala kakšen obrok. Sedaj pa sva na steklenički in hranjenje poteka veliko lažje.

Hvala za posluh, ker sem si morala dati duška.
Anaj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jezna
11.10.2004 14:00:22   
frutka_
Če je čisto normalno živahna :bravo:in ne joka:((, ter nima kakšnih problemov, potem res ne vem zakaj težijo...:zmeden:

Je pa res drobižek...hihihi! Že zdaj pazi na linijo!:sloncek:

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jezna
11.10.2004 14:03:05   
anaj
Ja se strinjam pa še trebušnake je začela delati. Namesto mamice.:bravo:

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jezna
11.10.2004 14:04:25   
dory
Tud nas so imel na zacetku grozno pod lupo....tamal se je rodil s 2300g teze in res so me zafrustriral...iz dneva v dan sem se bala kako napreduje na tezi...k sreci je na zacetku tkooooo rad jedel, da ni blo problema....zdej pri petih sva jih naklofala 8200g, moram pa priznat, da je grozno nejesc otrok in ko papca ga je treba okrog prenasat in animirat..


Je pa tko....mamice se bojimo za svoje otrocke in primarno nam je, da so zdravi in se lepo razvijajo...glavno je, da je otrocek vesel, zadovoljen...to je ze razlog,da je z njim vse ok...ne skrbi, tudi tvoja mala bo pridobivala lepo na tezi...glavno da je zdrava in zivahna :)

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jezna
11.10.2004 14:39:11   
kimi
Mamica ne sekiraj se otrok to takoj začuti in slabše je. Saj bo tudi moj je imel takrat približno toliko kg. Pa tako jo hvali, potem pa tako graja. Je pa res zmedena pediatrinja

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jezna
11.10.2004 14:41:36   
Abby
Moja miši je imela ob rojstvu 2630g, pa je tudi naprej ostala bolj suhica. Pri 3m je imela skoraj 5kg. Bila je polno dojena in popolnoma zdrava, samo malo neješča, tako kot jaz. Pa so nama ves čas težili, da je prelahka, da bo treba dodajat, itd. Ampak nisem videla potrebe po tem, ker se je normalno razvijala in vse je bilo ok. Zdaj, ko sem pri njenih 2 letih spet zanosila, sem pa izrazila pediatrinji skrb glede nizke porodne teže, da se ne bi ponovilo tudi pri drugem, pa je rekla:"Je pač bolj drobna. Pa poglej, kako je zdrava!" Prej je bila pa taka panika.
Nikar se ne sekiraj, vse bo v najlepšem redu.

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jezna
11.10.2004 14:57:37   
SILVA
Moje je imel ob rojstvu 2360g in pri 6meseceih 6100g,jutri bomo videli koliko ima zdaj,bo pa čez en teden star 7mesecev:).Nama so tudi vedno težili zaradi te teže:grrr:,pol mi pa druga pediatrinja reče,sej ne more bit tok težak:zmeden:,če ste pa vi tudi drobna.Potem sem se pa nehala sekirati:sloncek:.
lp

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jezna
11.10.2004 22:27:13   
Mandarin
Nika je imela pri 4 mesecih 4980g, rodila se je z 2820.
Je zdravnica rekla da je drobna, ampak živahna in zdrava in da glede na naju itak ne more biti dosti večja.

Vsekakor je fino, če ima malo zaloge, ker ko je Nika dobivala prve zobke, je imela dober teden drisko, ni hotela nič jest in tako. Skoraj bi me pobralo, tako me je skrbelo... in bolj kot si nervozen bolj otrok to čuti in je še manj. Začaran krog. Pravzaprav ni hotela jest še skoraj 14 dni kasneje. Samo dojila bi se, kar seveda pri 8 mesecih ni bilo dovolj :zmeden:.


Zdaj se trudim, da ji dam za jest približno na 2 uri in zdaj tudi z veseljem je, vendar je kljub temu še vedno drobižek. ;)

lp in :rozica: ( :zaspan::zaspan::zaspan: )

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)


Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!