kolk je že novih srečk nosečk (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anadejka -> kolk je že novih srečk nosečk (11.10.2004 13:49:10)

Sem bila prejšnji teden zaradi gripe odsotna pa po resnici povedano sploh ne sledim več.Kok je novih srečknosečk!!!!!
Dejte pofočkejte se,pa kako ste svojga novopečenga atita presenetle.Kok je to veselja!!!!
Ne res me zanima,ktere so!!!:angel::pujs::duda::love:9nebesa:bravo::miska::sloncek::nosecka:

saba -> kolk je že novih srečk nosečk (11.10.2004 13:51:12)

tudi mene zanima:love:

eva1 -> kolk je že novih srečk nosečk (11.10.2004 14:00:20)

Jaz to sploh ne sfolgam več:)-:)-!
Res ogromno novih srečk :nosecka:, res suppeeeerrrrr!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
ČESTITKE PRAV VSEM!!!!:bravo::bravo::sloncek::sloncek::kuza::muca:!

Lp, Eva 17t in :duda:

neža76 -> kolk je že novih srečk nosečk (11.10.2004 14:38:11)

Oj andrejka76,

veš kaj, midva sva tako nestrpno vsak mesec (no 2) čakala, da sem mu rekla, da zdej grem pa test nardit..... In potem nisem mogla nič rečt, samo smeh na mojem obrazu je vse povedal!!

To je bilo vse....

Janeja -> kolk je že novih srečk nosečk (11.10.2004 21:13:06)

Pa se še jaz na ta spisek pofočkam - z največjim veseljem :sloncek::sloncek::sloncek:

Ja moj dragi pa itak ni vedel kaj naj si misli. Sem mu povedala, ko sem šla delat test, pol pa pridem čez par minut čist :((:((:(( nazaj. Je mislu, da spet ni ratal, pa je čist :( obrazek dobil. Pol sem mu pa le pokazala tisti + :)-:)-:)- in mu razložla, da so to :(( veselja.
Zdaj sva pa itak u 9nebesa

Punce drage, vsem želim, da bi tudi vas čim prej obiskala ta veliiiiikaaaaanskaaaaaaa sreča. :pujs::pujs::pujs:

:rozica: Pozdravček

:nosecka: Janeja

Stran: [1]