|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Močne bolečine - popadki???
7.4.2007 13:21:53   
Brbs
Pozdravljene

od petih zjutraj me boli v predelu medenice, bolj spredaj, v križu niti ne. V porodnišnici ctg ni zaznal popadkov, urin tudi ni kazal znakov poroda, prav tako sem odprta minimalno, niti 1 cm. Bolečina postaja vedno bolj močna, pojavlja se včasih na 9 min, včasih na 5 min, zdaj že torej enih 8 ur. Do porodnišnice imam 1 uro. Doktorji so rekli, da ne kaže, da bi se začel porod, da gre pač za pripravo telesa na porod, ampak popadkov še ni.
Mene pa še kar boli, na intervale, ki so zelo pogosti, bolečina je kar precejšnja.

Kaj naj naredim, naj grem spet svetit v porodnišnico? trebuh mi ne otrdeva. V porodnišnici so mi rekli, da bodo popadki precej bolj boleči, tudi v predelu križa. Trenutno še bolečin v križu ne čutim najbolj, ampak ne vem, ali bom zdaj vedela, kdaj bodo pravi popadki, sploh pa je že zdaj bolečina precejšnja. Dvakrat sem šla že tudi na WC.

Kaj naj naredim???
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Močne bolečine - popadki???
7.4.2007 13:24:22   
BaByGiRl
Jaz bolečin v križu sploh nisem imela,..samo spredaj,..tam nekje pri jajčnikih me je šraufalo.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2007 13:25:34   
BaByGiRl
BH popadki,..lažni se pravi , ne trajajo tako dolgo. A na Wcju lahko še normalno lulaš al samo po kaplicah?

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2007 13:26:56   
BaByGiRl
Odkrito,..jaz bi šla v bolnico. Pa še daleč jo imaš. S tem se ni za igrat..Vse skupaj se lahko zgodi kar na hitro...a si veliko pred rokom?

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2007 13:28:04   
BaByGiRl
Ah, spet jaz..kaj pa če bi poklicala in povedala kako je..pa naj ti povejo kaj narediti.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2007 13:31:55   
eva1
Pri meni se je začelo z krči -sploh ne znam razložiti kje tako notri...recimo tam kjer je MV...no potem odtek vode, brez popadkov, dobila umetne popadke ki sem jih čutila samo v križu, so že dobro boleli in meni CTG pokaže ravno črto-o bog, sem mislila, da me bo kap! No potem pa mi CTG-ja sploh nisem delala, pa sem kr kmalu po tisti ravni črti na CTG-ju rodila!

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2007 13:33:47   
eva1
Aja sm še pozabla napisat-meni so rekli tako,da ko čutiš krče pri MV se porod začenja, se krajša MV in jst tut po odteku vode nisem bila nič odprta..ampak ko bodo popadki pravi bo kr dobro bolelo-boš težko za rač. sedela in pisala user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2007 13:34:39   
Brbs
Sem tri dni pred rokom. Na WC pa lahko grem se normalno.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2007 13:40:40   
BaByGiRl
Daj vseeno pokliči, povej, pa naj ti svetujejo...povej da se tole vleče že 8 ur.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2007 14:08:28   
arielca
A se ti je čep že odluščil? To zna biti tudi znanilec poroda.

Sicer bi pa jaz tudi poklicala. V eni uri, kolikor imaš do porodnišnice, se lahko marsikaj zgodi. Pa te nikakor nočem strašiti.

Upam, da boš kmalu cartala svojega user posted image . Pa hiter in lahek porod user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2007 14:53:07   
Pingvinčica
Ne vem kaj naj ti rečem glede na to da imaš kar daleč do porodnišnice. Meni naprimer CTG ni kazu popadkov ob 4 pa sem potem slabi 2 uri kasneje že cartala svojo user posted image , tako da jaz ctg ne zaupam preveč. Pa tudi sama takrat nisem vedela če je to to, ker me ni tako grozno bolelo kot sem si predstavljala da bo. Torej na kratko če se ti ta bolečina konstantno pojavlja v določenih intervalih bi jaz raje še enkrat saj poklicala v porodnišnico.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2007 17:54:28   
Putka
Upam, da si že na poti v porodnišnico! Braxton-Hicksovi popadki popustijo po max eni uri.Če si par dni pred rokom pa je seveda velika verjetnost, da se je porod že začel. Srečnouser posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2007 23:15:40   
katipi
TaKOJ NA POT! NAJBOLJE, DA POKLIČEŠ REŠILCA, DA BOŠ ČIM HITREJE TAM!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.4.2007 17:21:02   
Jelenche
Barbs

kaj se dogaja, si šla rodit?

Upam da si ok

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2007 19:42:02   
Brbs
ja, sem šla:-)

so bili popadki, vedno bolj močni, ob devetih pa sem že rodila.
tak da ctg včasih laže, prve popadke mi je pokazal šele ob petih popoldne, imela sem jih pa že od jutra!
lp

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.4.2007 20:26:47   
katipi
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke mamici in očku! Imata fantka ali punčko?

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.4.2007 17:28:29   
Jelenche
hej Brbs....

uaaaaaa ne moremm verjet. Vidiš dr. pa nič. Dobr da si poslušala sebe in svoje telo!

Iskrene čestitke za user posted image !!!!

Upam da boš napisala porodno zgodbo.

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......