juhuhu izvidi o.k. (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

saba -> juhuhu izvidi o.k. (11.10.2004 13:00:33)

punce moje drage....klicala G. in rekel da izvidi od abrazije so o.k.

ena velika skala se mi je odvalila iz srca in duše. :sloncek::sloncek::sloncek:

pa še prvo M. po ss sem dobila, tako da poteka vse kot mora.

končno lahko spet zaživim normalno, brez strahu in tistega odčutka, ko te stiska v želodcu.

sedaj pa sam še novo leto počakam pa bova spet začela delati na novi pikici.

danes vas nisem nič brala, ker imam v službi kaos.

en deževen pozdrav iz obale

saba:)-:)-:)-

Erdbeere -> juhuhu izvidi o.k. (11.10.2004 13:09:44)

superca :bravo::bravo:

dory -> juhuhu izvidi o.k. (11.10.2004 13:12:32)

No to pa je vesela novicka....zdej pa se malo pavze pol pa v akcijo za malo pikico :)

Maša -> juhuhu izvidi o.k. (11.10.2004 14:07:21)

Superca:bravo:, pa čimprej se javi z veselo novičko9nebesa!

lp,
Maša:nosecka:

Majči -> juhuhu izvidi o.k. (11.10.2004 14:08:22)

Super, vidiš, da je vse vredu, kot smo ti govorile. No, potrditev pa je le morala biti tudi zdravniška. Zdaj boš malce počakala in potem spet novim bitkam naproti in nadvse upam, kot tudi pri sebi, da nas tale sreča kmalu spet obišče. Ja, tudi jaz sem bila na istem kot ti in zdaj mi je veliko lažje, kmalu bo eno leto od s.splava a na žalost še nisem zanosila.
Tebi želim, da se ti zgodi veliko, veliko prej!

Drži se, zate tisoč:rozica:

bambi -> juhuhu izvidi o.k. (11.10.2004 14:18:22)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: vidiš moji :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: so ti prinesli srečo.....

Zdaj pa nič :sloncek::sloncek::sloncek: do novega leta, da bo potem toliko plavalčkov, da tvoja maternica ne bo vseh mogla sprejet.... ;) saj se samo zezam, pa tudi tvojemu dragemu ne želim, da bi hodil okoli kot kakšen "bikec" ;)

Bambi

saba -> juhuhu izvidi o.k. (11.10.2004 14:23:21)

hvala vsem za lepe želje

Majči tebi pa želim da bi čim prej :nosecka:, če me počakaš bova skupaj v januarju. Jaz verjamem da bova obe enkrat srečne :nosecka: in tudi vse ostale tukaj......

verjamem, moramo verjeti da bo tako.......nobena pikica si ne želi zamuditi toliko pridnih mamic kot bomo me tukaj na ringaraja.

lp
saba:metulj:

Stran: [1]