barva čepa in gibi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Natas@ -> barva čepa in gibi (11.10.2004 12:00:42)

Pozdravljene

včeraj sem imela pdp vendar do danes ni še nič. Trebuh me pa na vsake toliko zelo boli, vendar ni redno.
Prejle pa semi je iz nožnice vlila svetlo rumena sluz. Je to ta čep?
Zanima me pa tudi ker danes ni še nič brcal, če je to normalno in se pripravlja na porod (baje se pred porodom umiri): Kdaj ste pa ve šle v porodnišnico?
Hvala

dory -> barva čepa in gibi (11.10.2004 12:11:19)

Cep je baje bolj rdeckaste barve...glede gibov pa tkole...zagotovo na koncu ne brca vec tako, ker nima toliko prostora...brcat pa se vedno mora...zato se lepo ulezi in sprosti..ce do vecera ne bo nic, potem je boljs da gres mal vprasat v porodnisnico, pa nej te dajo na ctg :)...pri gibih moras biti zelo pazljiv

Blink1 -> barva čepa in gibi (11.10.2004 12:15:44)

Zdravo

Pri meni je bil čep zelo sluzast in temno rdeče barve...Brez skrbi takoj boš vedela da je to to...Enim se izlušči kak dan pred porodom...Meni se je tik pred..ko sem že imela popadke...

Če do večera ne našteješ 10 gibov, takoj na CTG!!!

Anonimen -> barva čepa in gibi (11.10.2004 12:30:23)

Meni je, preden se je vse skupaj začelo, ven pritekla belkasta do svetlo roza, taka bolj mlečna gosta tekočina. Pozneje se je izkazalo, da mi je počil mehur, vendar na vrhu, zato voda ni odtekla. Mogoče pa je kaj takega. Pokliči zdravnika in vprašaj.

Natas@ -> barva čepa in gibi (11.10.2004 12:54:53)

hvala

Jutra -> barva čepa in gibi (11.10.2004 13:24:47)

Živjo, Natas,

Bom dodala še svoj piskerček. Dobesedno si opisala moj problemček.:( Tudi jaz sem imela včeraj pdp in naprej vse isto kot pri tebi. Saj mi je jasno, da se eni otroci rodijo pred rokom, drugi pa po njem, a ko enkrat začne zamujati, psihološko ni ravno spodbudno. Potem pa še tisto štetje gibov... a je v redu ali ni....:zmeden:

No, upam, da bo vse OK, pa da boš čimprej držala v rokah svojega :duda:

LP, Barbara:):)

frutka_ -> barva čepa in gibi (11.10.2004 13:53:57)

Pri meni se je porod začel čisto po predpisih...hahaha!:bravo: Najprej popadki, nato čep. predrtje mehurja in nato intenzivnejši popadki in še porod.:duda::duda::duda:

Čep se mi je odluščil takoj zatem, ko mi je babica dala svečko za čiščenje in sem morala na WC,takrat je šel. Bil je tak sluzast, vleče se in kar obilno ga je bilo.
Ja, meni se je moj mali:modri: kakšen dan pred porodom umiril, imela sem pa tudi ves zadnji mesec lažne popadke, ki so bili kar neprijetni:zmeden:.

Tako kot ti je rekla Teja, uleži se lepo počivaj in štej gibe. Potem ko bo bebica pri tebi si boš še kako želela, da bi se ulegla in počivala...hihihi!:kuza:

Taša -> barva čepa in gibi (11.10.2004 14:38:56)

No jaz sem imela čisto prozorem sluzast čep.... brez kakršne sledi krvi....

pika8 -> barva čepa in gibi (11.10.2004 22:56:34)

:nosecka:
Podobno kot pri meni ,ampak ko sem imela takšen izcedek sem drugi dan že žulila mojo pupo.:sloncek::duda::duda::nosecka::nosecka:

Annny -> barva čepa in gibi (16.10.2004 21:28:49)

No, pri meni se je 'čep' izločal več dni po malo.. na koncu je priteklo tudi nekaj kapljic krvi...nič posebnega...

Stran: [1]