pridružuje se vam še ena nova.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

neža76 -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 11:32:09)

Ojla punce!

Z veseljem vam sporočam, da se vam pridružuje nova srečka nosečka9nebesa!

Res sem vesela, da sem se vam lahko pridružim!:bravo:

Imam toliko vprašanj za vas in vesela sem, ker vem, da lahko računam na vas!;););)

No začetek bi vprašala naslednje: od dne ko bi morala dobiti M me skos nekaj boli po trebuhu (tako kot da bo M prišla ) in skos imam nek roza rjav izcedek??:zmeden::zmeden::zmeden:
Punce, je to normalno?
Kdaj ste imele prvi pregled??

Neža76

Hvala in lepo vas pozdravlja...

Neža76:metulj::metulj:

Anonimen -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 11:42:55)

Jaz sicer izcedka nisem imela, me je pa precej dolgo zvijalo po trebuho, podobno kot ob menstruaciji. Posebej, če sem dlje hodila. Vendar sem nosečniški test naredila zelo pozno, zato sem tudi prvi pregled komaj še pravočasno ujela. Sestra me je namreč najprej nadrla, kaj pa mislim, da je čakalna doba dva meseca? Pa sem si mislila, bog ve, ali sem za roditi tudi že prepozna? No, potem smo se nekako zmenili in sem imela prvi pregled, ko sem bila noseča kakšne 2 do 3 mesece.

Anonimen -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 11:57:54)

Pozdravlena med :nosecka::nosecka:!

Tudi mene je prve tedne skozi zvijalo, čeprav izcedka nisem imela. Prvi pregled pa sem imela pri 9 tednu.

lp

dory -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 12:12:24)

Dobrodosla bodoca mamica :)...naprej te caka cudovito popotovanje na poti :nosecka:...veliko spoznavanja novega...pol pa sledi zame najlepse obdobje, ko je strucka ob tebi :)

kimi -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 12:35:50)

Tako je bilo pri meni drugo nosečnost. Bolelo me je imela sem čisto malo rjavega izcedka nato pa naenkrat močni krči in kri. Pa sem spontano splavila. Nočem te strašiti samo moje telo je tako reagiralo. Vsako telo to prenaša drugače. V glavnem sporoči kako in kaj. Pa:bravo: za nosečnost ;)

januška -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 12:50:57)

oj počivaj in zaenkrat ne bodi zaskrbljena
na prvi pregled greš lahko 10 dni po tem ko naj bi dobila M :kuza:

SISI25 -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 12:54:30)

Jaz pa sem imela točno take znake kot ti.Bolel me je trebuh in sem imela dva dni tak rjavkast izcedek. Pa potem čez en teden spet. me je bilo tako strah, da sem bila čisto iz sebe. Pa sem klicala v bolnico in se hotela naročit pa me je naročila šele čez en mesec in rekla da to ni nič hudega da je nekaj običajnega, če pa se bo pokazala prava kri pa naj kar pridem. In res je bilo vse o.k. Sedaj semv 32 tednu z dvojčki.

Mislim pa da je že bila debata o tem. In da so tudi ostale punce rekle da dokler ni kri je še vse o.k.
Če pa te bo strah pa raje pokliči ginek. da te malo pomirijo.

Prvi pregled pa sem potem imela v 8 tednu.

eva1 -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 13:46:35)

Ojla!
Jaz ti predlagam, da greš kar takoj h G! Tudi sama sem od samega začetka pa do 8t imela rjave izcedke in takoj ko so se pojavili sem šla h G, naredil mi je UZ, kjer se nosečnosti še ni videlo, pa mi je vseeno predpisal Dabroston tablete, in predlagal naj si kupim še Magnesol tbl(ker preprečujejo krčenje maternice in ostale kkče v telesu) in me dal na bolniško! Nato sem imela ful pogoste preglede pri G(na 5 dni)-vse dokler se ni pikica in srček že dobro videl in takrat mi je rekel, da izcedki ne ogrožajo mojo pikico, ter da se ta dobro razvija in da so izcedki le hormonsko neravnovesje! Tako da za vsak slučaj pojdi h G, pa ti bo vrjetno dal tablete in predpisal počitek!
Srečno in dobrodošla v 9nebesa!
Lp, Eva 17t in :duda:

tejčka -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 13:46:53)

Nežka, čestitam!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
:duda::duda::duda::duda::duda::duda:

Pozdravček, Tejča.

cekrček -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 15:13:40)

Neža 76, čestitke :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem imela prvi pregled v 6 tednu in to zato, ker sem ravno tako imela rjav izcedek in nisem vedela kaj naj bi to bilo in sem takoj klicala G pa je rekla naj kar takoj pridem na pregled.V večini primerov ni to nič groznega,ponavadi se to zgodi ,če imaš kakšen dan ali dva pred tem spolne odnose (tako je meni pojasnila moja G)Bolečin v trebuhu sicer nisem imela, sem pa tja me je kdaj mal uščipnilo ampak je kmalu popustilo.

Lepo se imej :angel: uživaj v svoji nosečnosti :sloncek:

ninca -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 17:10:05)

pozdravljena med :nosecka:

lepo pazi na :duda:, pošiljam ti eno :rozica: in želim, da ti teh 9 mesecev čimprej mine:)

beba76 -> pridružuje se vam še ena nova.... (11.10.2004 18:40:02)

Zelo veliko jih ima izcedek, a dokler je samo rjavkast, ni panike.
Mene je "zvijalo" po trebuhu oz. malo nižje vse do nekje 13 tedna, pol pa je kar minilo. Na prvi pregled sem pa šla v 8 tednu.

P dobrodošla med :nosecka:

Stran: [1]