Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nahajate se:
Forum >
[Otrok] >
Otroci > kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilico in nož?
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic... 6.4.2007 20:29:44
|
|
|
|
rainbow
|
vilice pri nas delujejo, sta pa dobili v dar zdaj cel set za otroke, tudi nož zraven, tak da počasi bo tudi to začelo. ampak jaz jima vseeno vsaj meso zrežem.
|
|
RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic... 6.4.2007 20:43:56
|
|
|
|
Jutra
|
Joj, da ne bo pomote Tudi mi ji narežemo meso oz. tisto, kar je treba narezati. Z nožem si samo pomaga dati hrano na vilico.
|
|
RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic... 6.4.2007 21:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri dveh letih je samostojno uporabljal ves pribor. Ampak hrano ima res rad. Govori pa še ne (27 mesecev) razen enih par besed v obeh jezikih
|
|
|
|
RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic... 8.4.2007 0:46:33
|
|
|
|
* Mateja *
|
Naš pa ni dosti lačen, torej ga mama futra, da vsaj kaj poje. Drgač, če je pa papica zanj, una tavdobra, pol pa zna rabit žlico in vilice. Večinoma mu na žalost moram še vedno dajat jaz, če hočem, da je sit.
|
|
|
|
RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic... 8.4.2007 0:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš ma 16 mesecev in nosi žlico v nos in v ušesa. Ampak mobitel pa nese k ušesu, ja...
|
|
|
|
RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic... 8.4.2007 7:44:05
|
|
|
|
sayuri
|
Jaz noža niti ne postavim na mizo , tako da sploh še ni poskusil Z vilicam pa je že dooooolgo časa. Junija bo 3 leta star.
|
|
|
|
RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic... 8.4.2007 22:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
moja pe pri skoraj treh ne je sama niti z žlico. ja zna že, ampak noče. ni ji v interesu hranjenje sploh!
|
|
|
|
RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic... 8.4.2007 22:20:00
|
|
|
|
Putka
|
Sama poskušala jesti že nekje pri 8-9 mesecih, pri enem letu je že lepo jedla z žlico in pila iz lončka (seveda je tudi packala ). Pri dveh letih pa z vilico in nožem. Pri mizi hoče biti enakovredna odraslim. Najprej smo imeli plastični pribor, kasneje pa pravega. Pri 4 letih že zelo lepo je in občasno tudi kak mehkejši kos hrane razreže. Če kaže otroček zanimanje, mu ponudi nenevaren pribor. Naj packa in uživa v samostojnosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?