MalaPika07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nevem, če se poznave ha ha, tule gor na rr samo. Ja sej tko sem misla. Aja, šolarček se mi zdi sramežljiv, bi morala jaz napasti, samo res ne upam tam sredi busa kokodakati, se gledava malo po malo in to je to, bog si ga vedi, kaj si misli revček, da ga tule ena "baba" osvaja ali kaj? In ja, res bi rabila popestritev, eno osvežitev, sej veš...sanja svinja o kukuruzu... Mal sem razmišljala, kako bi se mu lahko približala, tko, da nauš preveč vsiljiva. Reci mu, da delaš eno raziskavo po srednjih šolah in bi ti full pomagal, če bi izpolnil anketni vprašalnik in ga razdelil tut med sošolce. Reci, da bi mu ga poslala po mailu. Sem mal iskala, če mam kako primerno anketo, pa je žal nimam. Mal pobrskej, gotovo boš kje našla kakšno, npr kako srednješolci preživljajo svoj prosti čas (kako pogosto hodijo ven, kam hodijo, ali se zabavajo le z alkoholom, droga, cigareti..; kdaj spolni odnosi...) Lahko jo tut sama sestaviš, sej ni težko. Ko boš mela njegov mail, bo ziher padla kak beseda več in kdo ve... o matr zdej sem še jst not padla ... Sam tale ideja je pa super! vredno poiskusit, pomoje. Zdejle sem se pa nasmejala vašim postom. Face ste!