Anonimen -> RE: razni pregledi (5.4.2007 12:16:42)
|
pozdravljene.... zanima me kako je bilo z vami in s pregledi na začetku... jaz sem imela prvi pregled v 8T drugega imam jutri (12T)... moja prijateljica mi je rekla da jo je G napotil v laboratorij sedaj v 9T... meni moj ni nič omenil... mi bo mogoče jutri nevem.. no zanima me: 1. kdaj ste šle v laboratorij? v prvi posvetovalnici, v 14. tednu 2. ali vam je G povedal za nuhalno kam se gre in kdaj? v 9. tednu me je naročil na uz v 12. tednu 3. kdaj vam je povedal za predviden datum poroda? v 12. tednu (drugi uz) 4. kdaj ste dobile materinsko knjižico... v prvi posvetovalnici (14. teden) 5. ali bom jutri (12T) imela vaginalni UZ al zunanji? če se bo videlo čez trebuh, drugače pa vaginalno. jaz sem ga zdaj imela čez trebuh, v prvi nosečnosti pa ne meni vsaka drugače pove, pa se mi zdi kot da mi je moj premalo povedal na prvem pregledu.. hvala v neprej in lep pozdravček da povzamem: 1. pregled je bil hkrati 1. uz v 9. tednu 2. pregled sem imela uz (nuhalno) v 12. tednu 3. pregled sem imela v 14. tednu, to je bila 1. posvetovalnica in potem naprej posvetovalnica vsak mesec in v 22. tednu uz-morfologija v vsaki posvetovalnici pa daš kri, vodo, zmerijo ti pritisk, te stehtajo, moj ginekolog vedno tudi pregleda.
|
|
|
|