|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice kadilke
5.4.2007 22:37:17   
Anonimen
Ma nej gre še tista trava nekam... user posted image

Sploh še nism prahu s kosilnice obrisala. Bom pa spomnla Kamikazo na to, ja. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
5.4.2007 22:38:04   
Marogica
Saj jaz tudi moža "spomnim", priznam....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.4.2007 22:38:42   
Anonimen
Jutr bi mogla jajca u cerkev nest, ne pa kosit... a ne?

Jajca, ja... user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
5.4.2007 22:48:18   
Marogica
Vsak izgovor prav pride....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.4.2007 22:48:40   
Anonimen
Teb bi tut... na mojem mestu... user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.4.2007 10:24:54   
elizabeta p
Jaz sem kadila dokler nisem zvedela za nosečnost, pol sem pa nehala. Pokadila sem pa eno škatlico ali pa še več na dan. Mi je pa tud moj ful stal ob strani. Sva pri njegovih, imamo pa eno sobo zase. In je nehal kaditi v sobi, ko sem jaz nehala. Po rojstvu so tudi njegovi nehali kaditi v stanovanju.
Nazaj nisem začela, ker se mi zdi neumno če sem se tok namučila, da bi spet začela. je pa zdaj ful čudno, pa je od tega že skoraj 5 let.  Pride kakšen dan, ko bi pokadila celo škatlico, včasih mi pa cigareti tako smrdijo da mi gre na bruhanje. Sem pa že parkrat sanjala da sem kadila in je blo tko lušnouser posted image , ampak ne bi rada spet začela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.4.2007 10:38:37   
Anonimen
Strastna kadilka 15 let.
Malo preden sem zvedela, da sem noseča, sem ful zbolela in zato nehala kadit. Pač ni mi pasalo, ker sem imela virus pljučnice.
Zdaj ne kadim več 2,5 leti.

Ja, imelo me je, da bi ubijala za cigaret. Ko gre sodelavec na čik, grem z njim, pa mal voham dim user posted image
Ampak, moj mož ne kadi. Pa se mi zdi, da tudi meni ni treba. In tako funkcioniram že več kot dve leti.

(odgovor članu elizabeta p)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
6.4.2007 16:16:41   
mika
Ja, imelo me je, da bi ubijala za cigaret. Ko gre sodelavec na čik, grem z njim, pa mal voham dim

bogaaauser posted image

user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala- upam, da ne zamerišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.4.2007 18:07:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Ja, imelo me je, da bi ubijala za cigaret. Ko gre sodelavec na čik, grem z njim, pa mal voham dim

bogaaauser posted image

user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala- upam, da ne zamerišuser posted image

user posted image  ne zamerim user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
6.4.2007 20:53:02   
CAPA
Ja in pokadim jih prav toliko kot ti... ene dva na dan...user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.4.2007 22:14:20   
Gina
Ma ne vem no, a ni boljš, če bi nehala? Mislim zaradi sebe, če ti je že med nosečnostjo uspelo biti brez? Jaz sem svoje čase kakšnega prižgala, ampak toliko mi je pa jasno, da če nekdo reče, samo enega ali dva pokadim, da je še vedno odvisnik. Ker ne more tistega enega ali dveh, oz. ob žurkah desetih čikov, a neuser posted image user posted image , skenslat. Pa ne me narobe razumet. Popolnoma nič nimam proti kadilcem. Vendar še vedno mislim, da ima ne-kajenje več plusov kot minusov. Nikoli ne iščeš cigareta, oz. prostora, kjer se sme kaditi, nikoli ne smrdiš ne iz ust, ne iz obleke, ne zapravljaš denarja, in kar je najpomebneje, najverjetneje ne umreš za rakom na pljučih. Saj vem, nobena ne razmišlja, da bi lahko njo doletelo, si misli, da ona pa že ne. Kaj pa vem.....odkar ima moja tašča raka na pljučih iz zgornjega razloga in odkar sem bila na onkološkem in videla tisto grozno trpljenje na smrt bolanih, ki dihat ne morejo, kjer je pri tašči vsak teden v sobi ena umrla (pred mesecem dni ena z dvema majhnima otročkoma, mlada....)in zdaj, ko čakamo, da tudi tašča umre in gledamo in slišimo bolečine.....bi me itak kajenje minilo, četudi bi to počela.

Sicer pa mi je zadnjič tašča rekla: Če ti kdorkoli reče, da mu je v življenju toliko hudo, da mora kaditi, mu reci, naj gre samo za tri tedne zdrav ležat na onkološkega v ljubljano. Nikoli več ne bo rekel, da mu je karkoli v življenju sploh hudo.

Zatežila sem, vem, ampak zdaj tole preživljam in če lahko samo eno malo strezni, potem je bil cilj dosežen....če pa ne, pa tudi v redu.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.4.2007 8:09:53   
lenika
Gina vse to vem, a očitno se premalo zavedam. Rada kadim in če se ne bi nazaj držala in bila trdno odločena, da čez dan doma (na terasi seveda) ne bom kadila, bi bila verjetno že zopet na eni škatlici na dan. Upam pa, da bom nekoč tako močna, da bom kljub temu, da bodo vsi okoli mene kadili lahko rekla ne in ob tem ne čutila strastne želje po cigaretu. Mogoče me pa novi zakon, ki bo junija strezni. Ko ne bom mogla kadit, ko bom šla s kolegicami na kavo, potem mogoče sploh več ne bom. Pustimo se presenetiti. Je pa tako, vse je v glavi. V nosečnosti in času dojenja, sem brez problema zdržala brez cigaret, ker sem vedela, da ne zastrupljam samo sebe.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.4.2007 20:19:27   
dory
pred nosecnostjo kadila ko turk...potem si nisem drznila zaradi svoje blesave razvade unicvat zivljenja se nedolznemu zivljenju...in nehala...pol ko se je tamal rodil,sem se neki silila, ampak zacuda ta vonj in dim cigaret ni imel vec enakega okusa kot prejuser posted image zato sem tud nehala..

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.4.2007 23:40:48   
skokica01
Ravno danes sem v Tivoliju na klopci videla eno visoko nosečo bejbo, ki je vlekla kot turk. Grozljivo! Sori, ampak to se mi zdi ogabno, sebično in popolnoma nezrelo!!!! Ne štekam, kako lahko tako brezbrižno uničuje zdravje svojemu otročičku.
Pa ne začet preveč pametovat, ker kajenje ubija in pika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.4.2007 8:13:42   
lenika
Tukaj ni govora o kajenju v nosečnosti, a ne? Drugače se pa strinjam, da kajenje ubija.

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.4.2007 13:49:37   
Daschi
Kadila sem 12 let, s pavzami (nosečnost, dojenje).
vedno sem rekla, ko sem med nosečnostjo nehala, da zdaj ga pa nikoli več ne bom. In sem vedno potem, ko sem prenehala z dojenjem, pričela kadit. In vedno sem bila zaradi tega jezna sama nase.
No, sedaj spet ne kadim. In to je moja zadnja šansa, da tudi tako ostane. Upam, da mi bo uspelo, ker mi je že prav bedasto bilo držat tist čik v roki. Smrdela sem sama sebi kot dihur.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......