|
RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ... 14.4.2007 12:19:37
|
|
|
|
ronja
|
Postojno in dr. Likarja res priporočam! Pri naslednjem grem spet tja! Res smo ga čakali, ker je imel eno operacijo, vendar je potem prišel in se mu ni nič mudilo, se je precej bolj posvetil kot moja g., ki bi jo moralo skrbet, kako je z ... Mi je namreč na mojo željo naredil še morfologijo in se je res potrudil, ko prineter ni hotel sprintat, je pa še 1x zmeril, ko da to ni noben problem - moja g. ne bi nikoli tega naredila... Ona reče, ja kje je že bila posteljica, zgoraj ali spodaj, no, saj je vseeno... Ta pa si je res vzel čas in lepo pregledal, premeril, pogledal tudi moj trebuh... Ok, nikoli niso samo dobre novice, torej še slaba: torej, kot veste, sem šla na to predvsem zato, ker me je skrbelo, da ni kaj narobe in ker mi moja ljuba g. ne naredi UZ, čeprav pravi, da je trebuh premajhen... No, to je zdaj potrdil še dr. Likar v Postojni, da je res kar precej premajhen za moje tedne . Sem ga prosila, da mi naredi še eno kao morfologijo IN JO JE NAREDIL! Super poba! Smo ga čakali 1 uro, ker je mel neko operacijo, ma se je splačalo!!! Torej je premeril mojo lubico in ima glavico ok veliko, trebušček in noge pa zaostajajo v rasti , tako da verjetno revica špara - za vitalne organe je, za ostalo pa bolj švoh. NO, lahko je sicer čisto tako bolj suhcena pa mičkena kar tako (čeprav fant je veliiiiik, jaz pa normalna), tako da je to manj verjetno, sploh, ker sem bila ves čas bolana... Saj bi bilo čudno, če se ne bi nič poznalo... Saj malo manjše nogice še niso taka stvar, to lahko vse še nadoknadi... Na srčku ni večjih napak, lahko je pa kaka manjša reža, tega ne more videt tako na izi. Ampak pravi, da če se srček tako lepo vidi, večjih napak ni - jupi! Se je jezil, da kaj se to reče, če trebuh ni dovolj velik, je treba naredit UZ! Se strinjam! Samo kaj naj, svoje g. ne morem prisilt, da mi ga naredi... Pravi, da ni res, da se ne da nič naredit, če zaostaja v rasti - pomaga se v tem primeru tako, da prej rodiš. Potem se zunaj lepo na joški razvije Tako da če bo še naprej zaostajala, se mi lahko to zgodi, da bom morala na predčasen porod - ma, saj ne bo, moja Ronja bo zdaj, ko je mami ok, vse nadoknadila! Sva se že vse zmenli ! NO, potem printer ni hotel sprintat rezultatov (sem ga prosila še za rezultate meritev), pa je rekel, ja bomo pa še 1x zmerili - in mi je še 1x zmeril! No, v drugo so bili rezultati pa celo malo boljši ! Tako da ima nade i za nas! Aja, sicer je najina punčka ves čas držala roko pred obrazkom, sramežljivček, to ma po očiju , jo je zdravnik žokal, pa žokal, ona pa ne pa ne (trma, to ma pa po mamici )... No, potem je pa enkrat malo umaknil tisto in nekaj štimal na račkotu, pa sem se je jaz dotaknila - in lej jo punco, ona umakne roko! Ko da bi vedla, da to je pa mami in je vse ok Tako da sva navsezadnje celo videla cel obrazek Pa seveda prstke pa nogice, rokice,... Je pa Ronja RES RONJA!!!! IIIIII!!!!! Sem prav vesela, sem se že tako nanjo navadila, da bi mi bilo kar čudno, če bi mi zdaj rekli, da je , no, pa ni, se je tako lepo videlo, da ne moreš zgrešit, pa da si bebav!!! Tak da punce, meni ni bilo čisto nič žal tiste vožnje tja, imam 10000x boljši občutek kot če bi šla tu k Pušenjaku in tudi bolj strokovno je bilo vse skup, ne pa tako kot takrat v porodnišnici, ko mi je P. pogledal zarodek za točno 1/10 sek, rekel, da je živ in to je bilo to... pa sem bila 3. mesec, ko se vseeno že kaj vidi... Tak da... Jaz grem naslednjič spet v Postojno! Vsaj vem, kaj je za naredit, če bo kaj narobe.
|
|
|