|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
9.4.2007 8:09:00   
masna
katipi, tole sem pobrala iz njihove spletne strani:
Naročanje: telefon št. 05 720 40 08 v dopoldanskem času ali po e-mailu: info@bolnisnica-po.si

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
9.4.2007 14:35:06   
ronja
Lahko se pa naročiš tudi po internetu, ti pošljejo datum, potem ga pa ti samo potrdiš, jaz sem tako naredila, ker jih v petek nisem več dobila.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
11.4.2007 20:40:17   
TANTRA
Jaz imam ns v 12 tednu. Stara sem 41 in mislim, da mi je ni treba plačati.
Me pa zanima, če bi želela 3d filmček ali moram kaj prinesti s sabo, da ga
posname ali se dobi pri njej. Je treba to posebej plačat?

Ali se morfologija dela že lahko v 12 tednu ali kasneje.. Jo vedno izvajajo ob ns ali ne???

Glede na to, da pri prejšnjih nosečnostih ni bilo ne folne k, ne nuhalne, nič....
sem tukaj čisto nova.

Grem pa k dr.Strahovi in komaj čakam, saj pikice nisem videla že od 20.3....

Hvala

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
11.4.2007 20:59:10   
živa
Ronja (in ostale),

jaz sem bila v 1. nosečnosti tudi na 3D UZ pr dr. Likarju v Postojni in je bilo odlično. Ker se mali ni obrnil, me je naročil še enkrat, ko je bil dežuren, in drugič se je potem videl tudi obrazek. Dobila sem kup filmčkov in fotk na CD-ju. Skratka, perfektno.

Lp,

živa

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
11.4.2007 22:19:30   
ronja
Tantra, ni ti treba plačat NS, samo če so rezultati dobri, potem ti v tem primeru ne pripada več amniocentoza, če sem prav razumela Pušenjakov odgovor. Če si sama plačaš ns, lahko še vedno kasneje greš delat amniocentozo, če bi hotela in ti jo krije država. Če že veš, da ac ne boš šla delat, če bo vse ok, pa seveda reci, da naj ti ns krije zavarovalnica.

Morfologija se dela nekje okoli 25 tedna, se mi zdi. NS je drug pregled kot morfologija, nista nikoli praktično skup, čeprav tudi na NS pogleda vse organe (vsaj strahova, jaz sem bila pri njej), kar se pač vidi, seveda.

Verjetno si mislila 3D UZ, ta je pa še ena samoplačniška varianta, nekje med 25 in 30. tednom, ko se otroček najlepše vidi in kjer ti navadno vseeno še 1x naredijo morfologijo, za vsak slučaj - to je glavni razlog, da grem jaz na ta pregled, nekatere pa grejo samo zato, da vidijo obrazek (no, saj se ga midva tudi veseliva, seveda:), nekatere pa zato, da zvejo spol (no, to bi tudi midva rada).

Veliko veselja in kar vprašaj strahovo kar te zanima!

živa, a res? To bi bilo pa super, če se slučajno obrazek ne bi videl, da bi lahko prišla še 1x! Sicer upam, da se bo (drži pesti jutri ob 14h), pa mislim, da se bo, ker sem to sanjala, hihi, ampak vseeno mam kar tremo, hihiuser posted image A si CD morala met sabo ali ga tam dobiš zraven oz. ga doplačaš? Če se da mi odgovori do jutri, če lahko...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
11.4.2007 22:38:25   
ŠpelaP
Spet sem nekaj zabrkljala! Se opravičujem! Ko hočem nekaj odgovoriti, me vrže kar na napačno temo!


< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 11.4.2007 22:39:51 >

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
14.4.2007 12:19:37   
ronja
Postojno in dr. Likarja res priporočam! Pri naslednjem grem spet tja! Res smo ga čakali, ker je imel eno operacijo, vendar je potem prišel in se mu ni nič mudilo, se je precej bolj posvetil kot moja g., ki bi jo moralo skrbet, kako je z user posted image ... Mi je namreč na mojo željo naredil še morfologijo in se je res potrudil, ko prineter ni hotel sprintat, je pa še 1x zmeril, ko da to ni noben problem - moja g. ne bi nikoli tega naredila... Ona reče, ja kje je že bila posteljica, zgoraj ali spodaj, no, saj je vseeno... Ta pa si je res vzel čas in lepo pregledal, premeril, pogledal tudi moj trebuh...

Ok, nikoli niso samo dobre novice, torej še slaba: torej, kot veste, sem šla na to predvsem zato, ker me je skrbelo, da ni kaj narobe in ker mi moja ljuba g. ne naredi UZ, čeprav pravi, da je trebuh premajhen... No, to je zdaj potrdil še dr. Likar v Postojni, da je res kar precej premajhen za moje tedne . Sem ga prosila, da mi naredi še eno kao morfologijo IN JO JE NAREDIL! Super poba! Smo ga čakali 1 uro, ker je mel neko operacijo, ma se je splačalo!!! Torej je premeril mojo lubico in ima glavico ok veliko, trebušček in noge pa zaostajajo v rasti , tako da verjetno revica špara - za vitalne organe je, za ostalo pa bolj švoh. NO, lahko je sicer čisto tako bolj suhcena pa mičkena kar tako (čeprav fant je veliiiiik, jaz pa normalna), tako da je to manj verjetno, sploh, ker sem bila ves čas bolana... Saj bi bilo čudno, če se ne bi nič poznalo... Saj malo manjše nogice še niso taka stvar, to lahko vse še nadoknadi...
Na srčku ni večjih napak, lahko je pa kaka manjša reža, tega ne more videt tako na izi. Ampak pravi, da če se srček tako lepo vidi, večjih napak ni - jupi!

Se je jezil, da kaj se to reče, če trebuh ni dovolj velik, je treba naredit UZ! Se strinjam! Samo kaj naj, svoje g. ne morem prisilt, da mi ga naredi... Pravi, da ni res, da se ne da nič naredit, če zaostaja v rasti - pomaga se v tem primeru tako, da prej rodiš. Potem se zunaj lepo na joški razvije Tako da če bo še naprej zaostajala, se mi lahko to zgodi, da bom morala na predčasen porod - ma, saj ne bo, moja Ronja bo zdaj, ko je mami ok, vse nadoknadila! Sva se že vse zmenli !

NO, potem printer ni hotel sprintat rezultatov (sem ga prosila še za rezultate meritev), pa je rekel, ja bomo pa še 1x zmerili - in mi je še 1x zmeril! No, v drugo so bili rezultati pa celo malo boljši ! Tako da ima nade i za nas!

Aja, sicer je najina punčka ves čas držala roko pred obrazkom, sramežljivček, to ma po očiju , jo je zdravnik žokal, pa žokal, ona pa ne pa ne (trma, to ma pa po mamici )... No, potem je pa enkrat malo umaknil tisto in nekaj štimal na račkotu, pa sem se je jaz dotaknila - in lej jo punco, ona umakne roko! Ko da bi vedla, da to je pa mami in je vse ok Tako da sva navsezadnje celo videla cel obrazek Pa seveda prstke pa nogice, rokice,...
Je pa Ronja RES RONJA!!!! IIIIII!!!!! Sem prav vesela, sem se že tako nanjo navadila, da bi mi bilo kar čudno, če bi mi zdaj rekli, da je , no, pa ni, se je tako lepo videlo, da ne moreš zgrešit, pa da si bebav!!!

Tak da punce, meni ni bilo čisto nič žal tiste vožnje tja, imam 10000x boljši občutek kot če bi šla tu k Pušenjaku in tudi bolj strokovno je bilo vse skup, ne pa tako kot takrat v porodnišnici, ko mi je P. pogledal zarodek za točno 1/10 sek, rekel, da je živ in to je bilo to... pa sem bila 3. mesec, ko se vseeno že kaj vidi... Tak da... Jaz grem naslednjič spet v Postojno! Vsaj vem, kaj je za naredit, če bo kaj narobe.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 8:03:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
2.5.2007 17:45:58   
Anonimen
Souser posted image , jaz sem pri dr. Strahovi naročena na 3d UZ. Zanima me kakšen cd moram prinesti s sabo?
Hvala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
2.5.2007 18:27:44   
jst86
Jaz sem imela na NS DVD+R pa je bil ok. ima pa menda tud ona neke cd-je, če slučajno nebi bil pravi!
Upam da sem vama kaj pomagala!
lep dan in srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
2.5.2007 18:31:05   
Anonimen
Mene pa zanima, ali te za morfologijo opozori tvoj ginekolog ali se to odloči vsaka nosečnica sama in približno od katerega do katerega tedna.
Hvala.
Lp

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
2.5.2007 19:56:04   
sonchek
Anonimen...morfologijo, ti ponavadi naredi kr tvoj ginekolog v obdobju okoli 20.tedna...če je pa ne dela, ti da pa napotnico za katerega drugega specialista...

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
2.5.2007 20:22:11   
mala pikica
Kaj slučajno katera ve, če je možno 3D UZ naredit tudi kje v Mariboru ali Celje?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
2.5.2007 20:26:45   
Anonimen
Sonchek, najlepša hvala za odgovor.
Lp

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
2.5.2007 21:02:42   
Anonimen
Anonimen, hvala.
Še nekaj me zanima. Ko sem se za 3d naročila po telefonu, mi je sestra povedala ceno 110€. Kaj vse je všteto v to ceno? Pregled + slikice+ cd??? Tudi morfologija??
Hvala.

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
3.5.2007 8:06:56   
Anonimen
Jaz sem cd prinesla s sabo, ker nisem vedela ali je treba ali ne.
Slikic mi ni naredila, sem pa na cd dobila nekaj čez 30 slik, pa naredila mi je morfologijo in mi še vse meritve dala na cd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
13.5.2007 18:13:57   
Anonimen
Punce, jaz grem kmalu na 3D k njej v Domžale, pa ne vem točno kam... V zdravstveni dom, kajne? Ampak ne vem kje je... Sem od daleč. Mi lahko kakšne prosim napiše pot, da se ne bom izgubila? Do Domžal že znam priti, ampak do ZD pa ne.
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
13.5.2007 18:21:17   
copatek
Ja, moraš v zdravstveni dom v Domžalah, ki je zadaj za veleblagovnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
13.5.2007 21:58:20   
Anonimen
Za kakšno veleblagovnico? Ja ni samo ena v celih Domžalah, ali pač?

(odgovor članu copatek)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
13.5.2007 22:07:05   
copatek
Hm, ta veleblagovnica je zlo znana v Domžalah. Moraš it v center, če prideš s smeri Kamnika je na levi, če pa s smeri Ljubljane pa na desni (pa mislm, da prou na stavbi piše veleblagovnica). Zdej ne vem, jst ne znam bolš razložit. user posted image  Če boš tam kakšnega vprašala, ti bo takoj znal povedat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero zani...
14.5.2007 20:58:40   
piči
Pozdravljene
Ne morem verjet, da so cene tega 3D ultrazvoka tako navite. Res morem reč, da je dr. Strahova super, sem bila pri njej na nuhalni in se ti resno posveti. Ampak 80 €. No sej ne da nebi razkirala, za pikico vse. Jaz sem bila na 3D UZ na Dobrni, pri dr Ocvirkovi in sem tako, tako, tako, zadovoljna in še cena je primernejša 51€. Imam super posnetke, naredi ti celoten pregled, poda ti lahko vse podatke, ki jih želiš in s seboj ne rabiš ničesar razen trebuščka.
Jaz sem resnično zadovoljna. Odločila sem se tudi, da bom odšla k njej na akupunkturo za priprave na porod. Baje zelo učinkovito. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
16.5.2007 20:42:46   
sonchek
Punce...naj vam nekaj povem...
Jaz sem bila lani prvič pri dr.Strahovi in letos ponovno...RAZLIKA je očitna...lohk prov rečem, da je prej ko je imela manj pregledov NS, bila ful bl skulirana...in ful bl se je posvetila in ti lepo razložila...tako da sem bila letos kr mal razočarana nad njo....res, ni več to kar je bila...

Mislim, da je čas da probate še pri kateri drugi oz. drugem, ker si tisti ki nimajo tako zasedeno definitivno vzamejo več časa in ti tudi bolj razložijo....

Drugače nimam nič proti dr. ampak kar koli sem jo vprašala mi tudi ni dala direktnega odgovora...vprašanja so bila zelo direktna...uglavnem sem bila razočarana, čeprav vesela nad rezultatom...

To je samo moje mnenje!!!!
Pa srečno!!!!

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu piči)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
17.5.2007 11:41:05   
nanaa
Ojojo sedaj mi je pa kar žal, da grem k njej, pa prva nosečnost.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
17.5.2007 12:23:40   
katee
Živjo vsem. Jaz mislim, da ni treba prej delat panike zaradi pregleda NS. Morda je imela pri sonchku dr. Strahova slab dan. Jaz sem se danes naročila za NS pri dr. Strahovi, pa mi je sestra čist prijazna delovala. Naj nas ne bo strah že same misli na pregled, ker bo vse ok!!! Spodbuda vsem!
Uživajte

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Dr. Strah 3D - sem danes bila, če katero ...
17.5.2007 14:09:56   
sonchek
Nič ni imela slab dan...prov dobre volje je bila....
...jaz sem samo primerjala prvo NS in sedaj...pa si je definitivno pri prvi, ko ni imela take gužve vzela več časa in prstke je tokrat samo pokazala in nekaj na hitro preštela...jaz pa še preden sem prišla do prstov je bila ona že naprej...

Drugače je zelo prijazna in uredu zdravnica...nič nimam proti njej...hotla sem sam povedat da ni več to kar je bila, ko je imela pol manj dela in še ni bila tako znana...

l.p.

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?