filipinka -> Mariborska porodnisnica... A se res ne da nic ukrenit? (12.10.2004 11:33:08)
|
Ja, če ne uporabiš vez in poznanstev, si si očitno ful uboga v Mb porodnišnici. Jaz glede sester na odd. v 2. nads. nimam kaj rečti, meni so se vse zdele ful prijazne in pripravljene pomagati. Tudi za kakšen dodatek ni bilo problema. Je pa res, da se moja tašča pozna z eno glavno sestro, ki me je tudi prišla večkrat pogledat, zato so se verjetno še druge malo boljše obnašale. je pa me ful motilo, da otročke fulajo s to glukozo. Ko sva šla na Uz kolkov, k pediatru,...skratka, ko mali ni pri miru ga že našibajo. občutek maš, da jih drogirajo.:( Punce, če se vam je tako slabo godilo, se bo verjetno še večim za nami, zato bo treba res nekaj naredit, ne smo govorit. Poskusite s kakšnim člankom najprej, vandar jim ga treba dati za vpogled. Če ga ne bodo prebrali nismo naredili nič. No, meni so se pa babice malo zamerile, ker niso ugotovile, da imam medenično vstavo otroka ( pomeni da je gledal proti moji hrbtenici, namesto naprej proti trebuhu), zato se je zataknil in sem ga komaj spravila na svet. Potiskala sem 10x, prvič ob 13.30, mali se je rodil pa ob 16.25. Tako, da si lahko mislite! Je mi pa ena babica rekla, kaj se derete, pritiskati pa ne znate! Verjetno veste kako sem se počutila! Potem so mi pa po porodu malega odpeljali, ker je bil tako izmučen in ker je imel na glavici oteklinico. Me je pediater poklical v porodno in mi vse ful lepo razložil. Sem malo zašla...skratka tudi jaz se ne rada spominjam tistega dne! Držim z vami!
|
|
|
|